fbpx
Onze partners raten ons met een 9,5 op de Feedbackcompany
Cases

Fijne samenwerkingen met mooie bedrijven waar wij trots op zijn.

scroll to explore

BMW-trekhaken

We wilden een verbreding van de organisatie en hebben ons gefocust op de verkoop/montage van trekhaken bij BMW’s en MINI’s
BMW-trekhaken.nl is een webshop dat BMW-trekhaken verkoopt en monteert. Als Autotechniek Luttenberg zijn in de regio bekend als BMW & MINI Specialist.

Jopa Racing Products / Rusty Stitches

We zochten een partner om onze online marketingactiviteiten te professionaliseren
Jopa Racing Products is een groothandel in motorkleding en accessoires. Rusty Stitches is het private label van Jopa Racing Products. Het merk staat bekend om zijn betaalbare en kwalitatieve motorkleding.

KBH / Bioethanolshop

Ons probleem was dat we onvoldoende expertise hadden in het effectief beheren van online advertentieplatforms zoals Google AdWords.
KBH is een bedrijf dat zich bezighoudt met de online verkoop van het merk KieselGreen bioethanol via marketplaces en hun eigen webshop bioethanolshop.nl.

RGN

Wij waren op zoek naar een bureau met dezelfde instelling als die van ons. Met korte lijnen en een hands-on mentaliteit en die ons het vertrouwen gaf dat het goed zou komen.
RGN regisseert rebranding. Binnen heel Europa, maar als het nodig is ook erbuiten. We denken in onbegrensde mogelijkheden. Van impactanalyse tot implementatie en onderhoud van alle huisstijldragers. Vernieuwen in alle vormen en maten, altijd en overal.

Verduurzamingsplan

Wij wilden binnen record tijd een professionele website die het Verduurzamingsplan vertegenwoordigd voor onze verschillende doelgroepen in de lucht hebben.
Het Verduurzamingsplan is een manier om werkgever en werknemer duurzaam te verbinden met elkaar. Dankzij het Verduurzamingsplan worden ondernemingen en bedrijven in staat gesteld om werknemers te ondersteunen met betaalbare energielasten.

Waar andere bureaus jou misschien een ‘one-size-fits-all’ behandeling geven als het gaat om digital marketing, leveren wij marketing oplossingen en strategieën op maat. Bij Searchflow nemen wij uitgebreid de tijd om te luisteren naar de specifieke wensen en behoeften van jouw bedrijf. Op basis daarvan ontwikkelen wij op maat gemaakte strategieën en campagnes.

Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies?

    Onze partners raten ons met een 9,5 op de Feedbackcompany