Obimex

Obimex uit Almelo is dé groothandel op het gebied van plafonds, wanden, voegproducten en verlichting. Obimex streeft ernaar om een marktbepalende betrouwbare voorkeurspartner te zijn voor de Nederlandse droge afbouwbranche. Waarbij in de bedrijfsvoering de nadruk ligt op aandacht, maximale samenwerking, het toevoegen van waarde en partnerships met relaties, leveranciers en medewerkers.
scroll to explore
Obimex is een groothandel in systeemplafonds, gipsplafonds, systeemwanden en gipswanden. Een familiebedrijf dat sinds 1975 bestaat. Vanuit het magazijn in Almelo bedient Obimex heel afbouwend Nederland. De systeemwanden behandelen zij van begin tot eind: van tekenen tot aan levering.
doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

Obimex is een groothandel voor professionele gebruikers, in een vrij traditionele markt, dus als handelsbedrijf hebben wij belang bij het bereiken van de juiste doelgroepen online. Dat was dan ook onze doelstelling met Searchflow: De nieuwe website optimaal inrichten bij de ontwikkeling en op organische wijze de top te bereiken op het gebied van specialistische zoektermen. Tevens geeft Searchflow ons continu feedback wat we eventueel beter kunnen inrichten op onze website in verband met ontwikkelingen op het gebied van SEO.

Deze tools zetten we in
Online strategie
Zoekmachine optimalisatie
website optimalisatie
remarketing
we play by the rules
“Een no-nonsense bedrijf met een duidelijk verhaal. Zowel bij de start van de samenwerking als gedurende de samenwerking. Wij hebben de SEO kennis niet in huis en willen hiervoor prettig worden begeleid.”

Gedurende de samenwerking is onze SEO omgeving goed in kaart gebracht en hebben we samen met Searchflow een specifiek plan en beleid voor onze online vindbaarheid ontwikkeld. We zien dat voor ons bedrijf online nog veel resultaat valt te behalen en door de samenwerking met Searchflow kunnen we ons goed focussen om stap voor stap de juiste keuzes te maken.

Door een basis te leggen bij de ontwikkeling van onze nieuwe website ontstond er een synergie tussen de websiteontwikkelaar en Searchflow. Dit was het 0-punt en een goede start voor de samenwerking met Searchflow.

Als je op dit moment ziet hoe ver we zijn gekomen binnen onze samenwerking en wat de aantoonbare resultaten zijn in 3 jaar tijd, dan kunnen we niet anders concluderen dat de resultaten enorm zijn en dat Searchflow hier voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor is. We hebben meer traffic op onze site, duidelijk in kaart op welke wijze mensen onze site bezoeken, hoe ze ons online vinden en hoe we ons verder moeten ontwikkeling of moeten optimaliseren.

Jullie ervaring met Searchflow

transparant & eerlijk
strategische partner
proactief

“Geen rare kosten of zaken waarvan je achteraf denkt “wat is dit” ? Gewoon; dit hebben we gedaan, dit zijn de resultaten, dit gaan we nog doen en zo gaan we je helpen bij het bereiken van de doelstellingen.’’

Wij zijn erg trots op onze samenwerking met Obimex. Bekijk ook onze samenwerking met Tackerplein voor meer inzicht in onze werkwijze.

Roderick praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak