Werken bij
Searchflow

scroll to explore

Bij Searchflow zijn we gepassioneerd in wat we doen. Wij vieren successen, groot en klein. Wij nemen geen mensen aan die ‘gewoon een baan willen’, wij nemen mensen aan die geweldig werk willen leveren, hun carrière willen laten groeien en als gevolg daarvan de klanten waarvoor ze werken.

Ons team brengt een overvloed aan vaardigheden, achtergronden, interesses en opleidingen samen, waarmee we alle digitale uitdagingen aangaan. Onze cultuur wordt bepaald door hard werken, uitmuntendheid en de drang om altijd voorop te blijven lopen.

Heb jij wat we nodig hebben?
Kom ons team versterken!

Wat vinden wij belangrijk?​

Relaxte werkomgeving

Bij Searchflow werken we in een informele en open bedrijfscultuur in een moderne werkomgeving. Alles om ervoor te zorgen dat je comfortabel genoeg bent om geweldige prestaties te leveren.

Investering in personeel

Wij geloven in constante ontwikkeling. Al onze collega’s krijgen altijd de mogelijkheid om zich te ontwikkelen d.m.v. training & opleiding en bijvoorbeeld het bijwonen van evenementen.

Communicatie is de sleutel

Wij houden structurele teammeetings om nieuwe klanten, successen en alle andere ontwikkelingen te bespreken.

cases
Samenwerkingen om trots op te zijn
Ons voornaamste doelstelling is het online bereik in het hele land te vergroten
BMW-trekhaken.nl is een webshop dat BMW-trekhaken verkoopt en monteert. De overkoepelende organisatie Autotechniek Luttenberg is in de regio bekend als BMW & MINI Specialist.
Onze online marketingactiviteiten willen we professionaliseren omdat we geen fulltime marketeer in dienst hebben
Jopa Racing Products is een groothandel in motorkleding en accessoires. Rusty Stitches is het private label van Jopa Racing Products. Het merk staat bekend om zijn betaalbare en kwalitatieve motorkleding.

RGN

Wij waren op zoek naar een bureau met dezelfde instelling als die van ons, korte lijnen en hands-on mentaliteit.
RGN regisseert rebranding. Binnen heel Europa, maar als het nodig is ook erbuiten. We denken in onbegrensde mogelijkheden. Van impactanalyse tot implementatie en onderhoud van alle huisstijldragers. Vernieuwen in alle vormen en maten, altijd en overal.
Binnen record tijd willen we een professionele website die het Verduurzamingsplan vertegenwoordigd voor onze verschillende doelgroepen
Het Verduurzamingsplan is een manier om werkgever en werknemer duurzaam te verbinden met elkaar. Dankzij het Verduurzamingsplan worden ondernemingen en bedrijven in staat gesteld om werknemers te ondersteunen met betaalbare energielasten.
We willen onze online vindbaarheid verhogen, zowel organisch als betaald, en daarmee ons naamsbekendheid vergroten
MEPD helpt mensen en organisaties bij (team) ontwikkeling, persoonlijke inzicht, groei en advies. Van outplacement, duurzame inzetbaarheid en assessments tot team- en loopbaanontwikkeling. Inmiddels is MEPD een bekende speler in de technische sector en industrie.
De doelstelling van de samenwerking met Searchflow is het professionaliseren van de online marketing
Gespecialiseerd in chiptunen en onderhouden van auto’s uit de Volkswagen/Audi groep. Wij begrijpen dat uw auto een groots bezit is deze alleen toevertrouwd aan specialisten. Vagtechniek is een van de weinige chiptuners die alle ontwikkeling van software in eigen huis doen.
Ben jij een enthousiaste en ambitieuze HBO’er en ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats waarbij je mee kunt draaien bij een full-service online marketing partner? Dan is Searchflow op zoek naar jou! Wil jij aan het einde van je studie beschikken over een flinke dosis online marketing ervaring en misschien wel direct aan de slag gaan bij Searchflow?