Activity International

Bij Activity International bieden we unieke buitenlandse ervaringen met maatschappelijke impact. Ontdek andere culturen, geniet van zekerheid en kwaliteit, en behoud je vrijheid. Onze persoonlijke aanpak en focus op tussenjaarreizen maken jouw ervaring onvergetelijk.

scroll to explore

Activity International streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen in onze doelgroep te bereiken en te inspireren met onze reizen. Aangezien het opzetten van effectieve onlinecampagnes niet onze expertise is en tijdrovend kan zijn, geloven we in het uitbesteden van taken waar we minder goed in zijn. 

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

“We wilden ons bereik vergroten en de conversie verbeteren. Door voortdurend te finetunen, slaagden we erin onze boodschap effectiever naar een breder publiek te communiceren en hebben we onze conversie aanzienlijk verbeterd. Dit heeft geleid tot positieve groei en het behalen van onze doelen.”

Deze tools zetten we in
SEA
ONLINE MARKETING
ONLINE STRATEGIE
we play by the rules
Searchflow was vanaf het begin duidelijk en zorgt met snelle communicatie voor aanzienlijke online verbetering.

”Searchflow heeft ons geholpen met het bereiken van onze online doelstellingen door heldere communicatie vanaf het begin. Met regelmatig contact voor finetuning en aanpassingen zien we nu betere prestaties op onze belangrijke reizen.”

”De samenwerking met Searchflow heeft geleid tot een aantal positieve resultaten. Het aantal bezoekers is duidelijk gegroeid en we zien dat we steeds beter scoren op de reizen die voor ons het belangrijkst zijn.”

Jullie ervaring met Searchflow

Heldere communicatie
Korte lijnen
Realistische doelen

“Wij raden Searchflow zeker aan voor andere bedrijven. We zijn zeer tevreden over de goede, snelle communicatie. Verder hecht ik veel belang aan persoonlijk contact, dus raad ik Searchflow vooral aan voor bedrijven in de omgeving.”

Twan praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak