E-mailmarketing

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je bedrijf te laten groeien, doelgroepen bereiken en je merk te versterken? Ontdek hoe E-mailmarketing kan bijdragen aan het behalen van jouw doelen en je doelgroep te bereiken op een persoonlijke en overtuigende manier.

Ontdek de voordelen van
E-mailmarketing!

E-mailmarketing is een van de meest effectieve instrumenten in de moderne marketingwereld, en dat is niet zonder reden! Het biedt talloze voordelen die bedrijven van alle groottes kunnen helpen om hun doelen te bereiken en succes te boeken.

 

Deze vorm van online marketing is niet alleen effectief, maar ook veelzijdig. Of je nu nieuwe klanten wilt aantrekken, bestaande klanten wilt behouden of je merk wilt versterken, E-mailmarketing is een krachtig hulpmiddel zijn om je doelen te bereiken!

E-mailmarketing op maat

Voordelen van
E-mailmarketing

  1. Directe communicatie: Bereik je doelgroep rechtstreeks in hun inbox.
  2. Blijvende impact: Versterk je klantrelaties en behoud loyale klanten door bijvoorbeeld nieuwsbrieven.
  3. Meetbare resultaten: Ontdek wie je e-mails opent, op welke links ze klikken en wat echt werkt.
  4. Hoge ROI: E-mailmarketing levert vaak een goede verhouding tussen kosten en resultaten. Een goed startpunt is het mailen van winkelwagenverlaters, het resulteert gelijk in een stijging van het aantal bestellingen.
  5. Schaalbaarheid: Klein of groot bedrijf? E-mailmarketing is aan te passen aan de omvang van jouw organisatie.
Deze tools zetten we in

MailChimp staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Het biedt ook uitgebreide sjablonen en personalisatiemogelijkheden, waardoor je makkelijk de content van e-mails kunt aanpassen. Daarnaast heeft het krachtige automatiseringsfuncties, waarmee je geautomatiseerde campagnes kunt opzetten. Bovendien biedt MailChimp gedetailleerde inzicht waardoor je gemakkelijk de prestaties van de e-mailcampagnes kunt volgen.

MailBlue is een platform dat gebouwd is op de technologie van ActiveCampaign, waardoor het geavanceerde automatiseringsmogelijkheden biedt. Daarnaast beidt het ook integraties met verschillende andere tools en systemen, waardoor het naadloos kan worden geïntegreerd. Verder kunnen unieke functies of prijsmodellen van MailBlue specifiek passen bij de behoeften van organisaties, waardoor het een voorkeurskeuze wordt voor sommige organisaties, afhankelijk van hun specifieke eisen en doelstellingen.

Waarom Searchflow?
Expertise en Creativiteit

We ontwikkelen boeiende en creatieve content die je doelgroep aanspreekt en betrokken houdt

Resultaatgericht

Bij Searchflow geloven we in meetbare resultaten

HECHTEN WAARDE
AAN COMMUNICATIE

Jouw bedrijf helpen meer bestendig te zijn omdat je op de lange termijn denkt

neem vrijblijvend contact op

Zijn wij jouw
E-mailmarketing partner?

Ben je overtuigd? Twijfel je nog? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Zij vertellen je graag meer over onze diensten, werkwijze, Kom gerust eens langs bij ons in Almelo! Bel of mail van te voren wel even, dan reserveren we tijd voor je!

cases
Samenwerkingen om trots op te zijn
Dankzij voortdurende finetuning communiceren we effectiever met een breder publiek en verbeteren we onze conversie aanzienlijk
Bij Activity International bieden we unieke buitenlandse ervaringen met maatschappelijke impact, waarbij je andere culturen ontdekt en kwaliteit, zekerheid en vrijheid ervaart. Onze persoonlijke aanpak en focus op tussenjaarreizen maken jouw ervaring onvergetelijk.
De wens is een goed functionerende webshop waar onze sterke punten opvallen en duidelijk worden weergegeven in zoekmachines
Beschermhoesshop / Schutzhuellenshop, is dé bestemming voor hoogwaardige op maat gemaakte hoezen voor tuinmeubelen. We streven naar de perfecte bescherming voor elk tuinmeubelstuk. Met een garantie van 2 jaar, snelle verzending en efficiënte communicatie.
We streven naar een kwaliteitsverbetering van onze online content en consistentie van social media posts
Kuiper Holland is met een ervaring van meer dan 70 jaar dé leverancier van hoogwaardige interieurplaten voor vooraanstaande Europese interieurontwikkelaars. Hun expertise ligt in de ontwikkeling van hoogwaardig fineer en het plakken van technische plaatmaterialen.
Onze focus ligt op het verhogen van de omzet en het stimuleren van de order volume, gezien we vanaf nul beginnen
Allesvoorverswinkels is een groothandel die zich specialiseert in benodigdheden voor de versbranche en de horeca, voornamelijk op het gebied van verpakkingen. Daarnaast bieden zij ook een compleet assortiment messen, reclame- en etalagemateriaal en keukengerij aan.
Ons voornaamste doelstelling is het online bereik in het hele land te vergroten
BMW-trekhaken.nl is een webshop dat BMW-trekhaken verkoopt en monteert. De overkoepelende organisatie Autotechniek Luttenberg is in de regio bekend als BMW & MINI Specialist.
Onze online marketingactiviteiten willen we professionaliseren omdat we geen fulltime marketeer in dienst hebben
Jopa Racing Products is een groothandel in motorkleding en accessoires. Rusty Stitches is het private label van Jopa Racing Products. Het merk staat bekend om zijn betaalbare en kwalitatieve motorkleding.
praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak