RGN

RGN regisseert rebranding, binnen heel Europa, maar als het nodig is ook erbuiten. Ze denken in onbegrensde mogelijkheden. Van impactanalyses tot implementatie en onderhoud van alle huisstijldragers. Vernieuwen in alle vormen en maten, altijd en overal. Zij zijn klaar, vóór jouw start.

scroll to explore

Jij bent er klaar voor. Een nieuwe fase als merk. Bijvoorbeeld als gevolg van een fusie, nieuwe campagne, overname of herpositionering. Wat de reden ook is, het kan allemaal niet zonder de (re)branding van jouw merk en de perfect geregisseerde uitrol ervan. En dat kan slimmer dan je denkt, als je kiest voor RGN.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

Wij waren op zoek naar een bureau met dezelfde instelling als die van ons. Met korte lijnen en een hands-on mentaliteit en die ons het vertrouwen gaf dat het goed zou komen. Na een paar gesprekken met verschillende bureaus zijn we bij Searchflow uitgekomen.

Deze tools zetten we in
Strategie
Online marketing
Ontwikkeling
we play by the rules
Searchflow zet ons op het spoor van verbeteringen en werkt zo actief mee aan het verbeteren van onze presentatie online.

“Onze doelgroep is erg breed, maar tegelijkertijd ook zeer specifiek. Wij richten ons op de b2b-markt en dan specifiek op organisaties die te maken hebben met een huisstijlvraagstuk. Vaak wordt er pas als er een nieuwe huisstijl is ontwikkeld door een organisatie naar buiten gebracht dat ze een nieuwe huisstijl hebben, maar om de meeste waarde aan een merk toe te kunnen voegen moeten we al veel eerder aan tafel zitten. Daarom is het belangrijk dat deze organisaties ons ook kunnen vinden, voor het geval wij hun niet op tijd gevonden hebben. Onze oude website had wat verbeterpunten op het gebied van seo en kon ook qua design een update gebruiken..”

Jullie ervaring met Searchflow

Proactief
Korte lijnen
synergie

“De lijnen zijn kort, vragen en gewenste aanpassingen worden snel beantwoord en opgepakt en ze denken goed mee. Vooral het pro actieve handelen wordt gewaardeerd.’’

Thom praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak