Over Searchflow

Wij zijn Searchflow, een online marketing partner met een passie voor resultaat. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing, weten wij wat er voor nodig is om onze klanten online te laten groeien.

Wij realiseren online vindbaarheid

No-nonsense en gefocust op resultaat

Wij zijn een team van online specialisten met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing . Door het combineren van onze ervaring en de drang om altijd één stap vooruit te lopen, maken wij jouw bedrijf succesvoller in deze concurrerende digitale wereld.

Wij verschuilen ons niet achter tafeltennistafels, meditatie ruimtes of hippe hangmatten en creatieve relax ruimtes om onze bedrijfscultuur te laten zien. Wij doen dit met hard werken, eindeloze passie en een focus op data- en resultaat. Wij vinden het belangrijk dat jij precies weet wat wij doen en werpen daarbij zeker geen rookgordijn op met digitale raadselen.

Maak kennis met Searchflow, een online marketing partner die om jouw bedrijf geeft.

Websites en webshops | Searchflow

Klaar voor een unieke samenwerking?

Ben je benieuwd waar jouw kansen liggen en wat wij daarin kunnen betekenen?

Logo Searchflow - Vierkant

Onze benadering van online marketing

Ons talent, onze ervaring, onze strategie en onze aanpak

Bedrijven hebben vandaag de dag een behoorlijke keuze als het gaat om online marketing bureaus. Een simpele zoekopdracht in Google op het zoekwoord “online marketing bureau” levert al snel 5.000.000 zoekresultaten op. Op het moment dat je dit leest heb je waarschijnlijk ook al tientallen e-mails ontvangen van online marketing bureaus die nummer 1 posities en een record brekend rendement beloven binnen een week. Het kiezen voor de juiste partner lijkt dan ook moeilijker dan ooit.

Hoe maak je nu de beste selectie en waarom zou je samenwerken met een online marketing partner uit een kleine stad als Almelo?

Onze aanpak is anders

Wij zijn eerlijk en transparant
Niet alleen verwoorden wij onze diensten in eenvoudige taal, vanaf het begin van onze samenwerking zorgen wij er ook voor dat jij begrijpt wat je van ons kunt verwachten. Wij werken niet met vaste marketing pakketten. Wij leveren maatwerk diensten, afgestemd op jouw unieke wensen, doelstellingen en budget. Dit zorgt ervoor dat er nooit verborgen of verloren kosten zijn. Wij laten altijd zien waar wij namens jouw bedrijf mee bezig zijn.

Wij bouwen aan solide en langdurige relaties
Onze klanten zijn speciaal voor ons. Of het nou gaat om een gerenomeerde Internationale speler of een kleine veelbelovende start-up, wij willen jouw bedrijf helpen het maximale te bereiken. Is jouw bedrijf gevestigd, dan willen helpen om de online marketing fris te houden. Is jouw bedrijf gloednieuw, dan willen wij zorgen voor online groei. Wij noemen onze klanten ‘partners’, omdat wij onze klanten zo zien. Jouw succes is namelijk ook ons succes!

Wij kiezen voor getalenteerde medewerkers
Wij horen vaak dat ons plezier en enthousiasme in ons werk een toegevoegde waarde is voor onze klanten. Getalenteerde medewerkers zijn belangrijk voor ons, maar talent alleen is niet genoeg. Wij hebben professionals in dienst die onze klantgerichte benadering begrijpen. Onze klanten weten dat zij op ieder niveau een team krijgen van mensen die zich inzetten voor hun online succes. Dat is de reden dat wij kunnen bouwen aan langdurige relaties en onze klanten ons graag trouw blijven.

Wij zijn Google Premier Partner

Wij staan op de partner- site van Google geregistreerd als vertrouwde partner. Dit betekent dat wij aan alle eisen van Google voldoen op het gebied van Google AdWords campagnes. Daarnaast hebben onze professionals de Google- examens succesvol afgelegd en voldoen wij aan alle kwaliteitseisen van Google.
Lees meer over de Google Premier Partner status of bekijk onze Google- partner pagina.

Maak kennis met onze online marketing specialisten!

Roderick Bryde | Ons team | Searchflow

Roderick Bryde

Nils Gierveld | Ons team | Searchflow

Nils Gierveld

Sanne Bosma | Ons team | Searchflow

Sanne Bosma

Anouk Westerbeek | Searchflow

Anouk Westerbeek