Tackerplein

Tackerplein is een technische groothandel welke is gespecialiseerd in het verkopen en onderhouden van tackers, compressoren en bijbehorende bevestigingsmaterialen.
scroll to explore

Tackerplein.nl is onderdeel van Hilbrink Hechttechniek BV uit Almelo, een technische groothandel welke is gespecialiseerd in het verkopen en onderhouden van tackers, compressoren en bijbehorende bevestigingsmaterialen. Wij zijn sterk in het geven van advies, bieden het breedste assortiment tackers en bevestigingsmaterialen aan van Nederland en leveren alles uit voorraad.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

Groei! , online liggen er veel kansen om te groeien. Met de inzet van online marketing willen we een sterke groei van onze omzet realiseren. Waar we tegen aan liepen is het gebrek aan kennis m.b.t. online marketing. Searchflow kan ons volledig ontzorgen op dit gebied, maar zorgt ook voor een belangrijk stuk kennisoverdracht. Onze doelstelling is een jaarlijkse omzetgroei van minimaal 25% voor de komende 5 jaar.

Deze tools zetten we in
Online strategie
zoekmachine optimalisatie
Google ads
website optimalisatie
remarketing
conversie optimalisatie
quote
“Een prettig, laagdrempelig en persoonlijk bedrijf. Daarnaast erg sterk in maatwerk functionaliteiten voor onze webshop. De persoonlijke benadering springt er voor ons bovenuit!”

Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig. Searchflow heeft een laagdrempelige en persoonlijke benadering dat goed bij ons bedrijf past. Voor ons springt het persoonlijke contact er bovenuit. Searchflow heeft veel kennis in huis op het gebied van online marketing, maar ook op het gebied van webshop ontwikkeling en techniek. Dit spreekt ons aan en zijn redenen waarom wij klant zijn geworden en blijven.

Jullie ervaring met Searchflow

persoonlijk contact
laagdrempelig
kennis & ervaring

“Searchflow zorgt er al jaren voor dat wij ons bedrijf online kunnen laten groeien en helpt onze webshop naar een hoger niveau te brengen.’’

Wij zijn erg trots op onze samenwerking met Tackerplein. Bekijk ook onze samenwerking met de Pennenboer voor meer inzicht in onze werkwijze.

Thom praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak