MEPD

MEPD helpt mensen en organisaties bij (team) ontwikkeling, persoonlijke inzicht, groei en advies. Van outplacement, duurzame inzetbaarheid en assessments tot team- en loopbaanontwikkeling.
scroll to explore

MEPD helpt mensen en organisaties bij (team) ontwikkeling, persoonlijk inzicht, groei en advies. Van outplacement, duurzame inzetbaarheid en assessments tot team- en loopbaanontwikkeling. Ooit begonnen om medewerkers te behouden voor de ‘grootmetaalsector’ is MEPD inmiddels een bekende speler in de technische sector en industrie. MEPD is betrokken en houdt van oprechte aandacht. Door een persoonlijke aanpak laten zij mensen hun talent (her) ontdekken en daar regie in nemen. Werk maken van je leven, is een lijfspreuk.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

We willen onze online vindbaarheid verhogen, zowel organisch als betaald, en daarmee onze naamsbekendheid vergroten. Nieuwe doelgroepen bereiken én bestaande doelgroepen laten weten dat we meer doen dan de dienst waarvan ze ons kennen. Een breder dienstenpakket onder de aandacht brengen. En natuurlijk dit terug zien in daadwerkelijke acties, zoals het genereren van leads via onze website.

Deze tools zetten we in
Online strategie
zoekmachine adverteren
remarketing
zoekmachine optimalisatie
website optimalisatie
we play by the rules
“Searchflow is een meedenkende partij, die proactief inspeelt op de markt en de doelgroepen waar wij zichtbaar willen zijn. Daarnaast wordt er continue verder gebouwd aan de optimalisatie van onze website, waardoor we steeds beter scoren in Google.”
MEPD is met 35 fte een relatief kleine organisatie, maar wel met een landelijke dekking. We hebben onvoldoende mensen in dienst om bij al onze potentiële klanten fysiek in contact te komen en toe te lichten welke diensten we allemaal aanbieden. We waren op zoek naar een bedrijf dat ons daar online bij kon helpen. Geen snelle hit-and-run club, maar eentje die bij ons past. We merken dat het aantal bezoekers op onze website blijft stijgen. We worden gevonden op voor ons belangrijke zoekwoorden en op onze diensten door o.a. de inzet van linkbuilding en het doorlopend creëren van waardevolle landingspagina’s. Daarnaast zien we dat de betaalde campagnes ook vruchten afwerpen door aanvragen van onder andere bedrijven die ons niet kennen, maar onze website aansprekend vinden.

Jullie ervaring met Searchflow

Vertrouwen en eerlijkheid
Proactief
kundig

“Jonge ambitieuze club die beschikt over kennis en talenten, die wij zelf niet in onze organisatie hebben’’

Wij zijn erg trots op onze samenwerking met MEPD. Bekijk ook onze samenwerking met Vagtechniek voor meer inzicht in onze werkwijze.

Thom praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak