Moving-In

Moving-In is binnen tien jaar uitgegroeid tot het snelst groeiende meubelverhuur bedrijf van Nederland. Het creëren van een echt thuisgevoel in een tijdelijke woning is wat zij doen. Het is voor Moving-In belangrijk om tijdelijke inrichting mogelijk te maken voor elk budget.

scroll to explore

Moving-In is binnen tien jaar uitgegroeid tot het snelst groeiende meubelverhuur bedrijf. Zij creëren een echt thuisgevoel in een tijdelijke woning. Het is voor Moving-In belangrijk om tijdelijke inrichting mogelijk te maken voor elk budget. Naast het leveren van meubels, ontzorgen zij hun klanten ook door het stofferen van de woning en de styling uit handen te nemen. Op deze manier kunnen zij een (tijdelijk) thuis creëren, waar hun klanten echt gelukkig van worden. Daarnaast speelt duurzaamheid ook een grote rol in de ambitie van Moving-In. Zij richten woningen circulair in. Meubels worden na gebruik zorgvuldig gereinigd zodat ze weer ingezet kunnen worden. Het is hun missie om wereldwijd woningen en gemeenschappen sociaal en circulair in te richten, met zo min mogelijk belasting op het klimaat. Naast hun missie, is het ook hun doel om lokale en internationale gemeenschappen op te bouwen. Een samenwerking met Moving-In is dus een samenwerking met impact. Door de ontwikkeling van een duurzame werkwijze maakt Moving-In een positieve impact op de wereld.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

“Wij werken al met Searchflow vanaf dag 1. Searchflow heeft voor ons de toenmalige website gebouwd, maar er ook voor gezorgd dat wij vindbaar waren. Wij willen marktleider zijn en dit ook blijven. Met de inzet van online marketing proberen wij deze positie te verstevigen en te behouden. Daarnaast willen wij meer naamsbekendheid creëren, niet alleen om meer klanten te werven, maar ook om ons te profileren als dé potentiële werkgever.”

Deze tools zetten we in
Online strategie
zoekmachine adverteren
remarketing
zoekmachine optimalisatie
website optimalisatie
we play by the rules
Vindbaar zijn in Google en top 3 posities halen voor alle geselecteerde keywords.

“Onze samenwerking gaat al lang terug. Onze keuze was gebaseerd op de expertise, flexibiliteit, kleinschaligheid en korte lijntjes. Belangrijkere vraag is, waarom zijn we al bijna 10 jaar klant? Dat komt omdat we zien dat Searchflow is gegroeid op al deze onderdelen. De ontwikkeling staat niet stil en er wordt pro-actief ingespeeld op de steeds veranderende algoritmes en methodes en campagnes. Alhoewel het bedrijf enorm is gegroeid zijn de lijntjes nog steeds kort gebleven, dat is prettig.”

Jullie ervaring met Searchflow

Meedenken
Open houding
Eerlijk

“Wij raden Searchflow aan. Vooral wanneer we merken dat bedrijven vastlopen op online marketing of nog te veel zelf in eigen beheer willen doen.’’

Thom praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak