Duinen Zathe

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe staat garant voor een dag vol plezier. Ze zijn hét pretpark in het noorden van Nederland. Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit met het gezin! Dankzij hun sterke all-inclusive formule is het vermaak gegarandeerd voor iedereen.

scroll to explore
Wat is de klantvraag?

De website van Duinen Zathe was toe aan vernieuwing en verfrissing. Daarnaast was de bestaande website volledig opgebouwd uit code en templates, wat het bijzonder moeilijk maakte om aanzienlijke aanpassingen door te voeren. In overleg met Duinen Zathe hebben we besloten om over te stappen naar een maatwerk website. Deze oplossing bood niet alleen meer flexibiliteit om de website aan te passen, maar stelde ons ook in staat om een frisse en eigentijdse look en feel te creëren. Benieuwd naar het resultaat, bekijk de website van Duinen Zathe!

Indeling op basis van data-analyses

Wireframes

Om de indeling van de website te bepalen zijn we dieper in de data gedoken om een beter beeld te krijgen van hoe de bezoekers door de huidige website navigeerden. De data-analyse gaf ons inzicht in het gedrag van de bezoekers en beantwoordde vragen zoals: hoe klikken bezoekers door de website? Wat zijn belangrijke pagina’s? Wat zijn populaire attracties? Met deze waardevolle inzichten, konden we een doordacht wireframe maken voor de homepage. Door relevante informatie vanuit de klant in combinatie met de informatie uit onze analyses, hebben we de homepage getransformeerd tot een aantrekkelijk en informatief startpunt voor bezoekers. Bovendien hebben we deze indeling consequent toegepast in alle templates door de hele website, zodat de verbetering in gebruikservaring overal voelbaar is.

Vanaf het begin hebben we de samenwerking met Searchflow als zeer positief ervaren. Voor onze nieuwe website wilden we nieuwe blokken en teksten vernieuwen met behulp van Searchflow.”

Van schets tot realisatie

Navigatiestructuur

Wireframe

Visueel

verbeteren van gebruiksvriendelijkheid

UX optimalisaties

Bij het ontwerp van de website hebben we ook gekeken naar eventuele UX optimalisaties om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Eén van de belangrijke pijnpunten op de website was de onoverzichtelijke menustructuur. Om dit probleem aan te pakken, hebben we de menustructuur onder handen genomen met als doel een gestroomlijnde ervaring voor de bezoekers te creëren. We hebben een structuur ontwikkeld die de belangrijkste informatie en functies op de juiste plek zet.

 

De nieuwe menustructuur heeft niet alleen geholpen bij het vereenvoudigen van de navigatie, maar draagt ook bij aan een verbeterde algehele gebruikerservaring. Bezoekers kunnen nu moeiteloos vinden wat ze zoeken, of het nu gaat om informatie over attracties, openingstijden, toegangsprijzen of speciale evenementen.

quote

Searchflow biedt indrukwekkende expertise en uitstekende service op maat. Een absolute aanrader!

“Als bestaande klant zijn we zeer tevreden over onze samenwerking met Searchflow, die fantastische resultaten heeft opgeleverd. Onze algemene tevredenheid is zeer hoog! Omdat we al bekend waren met de goede service van Searchflow, was de keuze makkelijk om onze nieuwe website door Searchflow te laten ontwikkelen. Daarnaast heeft de goede service aanzienlijk bijgedragen aan het succes van onze nieuwe website.”

praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak