De Mors

De Mors produceert en levert kozijnen, panelen, units en prefab badkamers aan de gehele bouwindustrie. 

scroll to explore

De Mors produceert en levert kozijnen, panelen, units en prefab badkamers aan de gehele bouwindustrie. Zij leveren uitsluitend aan bedrijven en dus helaas niet aan particulieren. De Mors heeft een passie voor bouwen en zij willen bouwen zo gemakkelijk mogelijk maken. Dit doen ze samen met hun klanten maar ook zeker samen met hun collega’s. Om dit te bereiken zijn zij altijd aan het kijken hoe dingen beter en sneller kunnen. Voor De Mors zijn de kernwaarden kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid daar onmisbaar in.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

“Wij zijn op zoek gegaan naar een SEO/SEA partner, omdat wij een nieuwe website gingen lanceren. Wij wilden hiermee vooral zorgen dat de nieuwe website ook zijn potentie zou bereiken. Daarnaast wilden we graag meer lokale bekendheid voor onze units en meer landelijke bekendheid voor onze sandwichpanelen.”

Deze tools zetten we in
Online strategie
zoekmachine adverteren
remarketing
zoekmachine optimalisatie
website optimalisatie
we play by the rules
Meer lokale bekendheid + lokale klanten voor onze units en meer landelijke bekendheid voor onze sandwichpanelen.

“Searchflow is begonnen met het instellen van de juiste koppen, links en zoekwoorden op onze bestaande pagina’s. Daarnaast hebben zij landingspagina’s ontwikkeld, zijn zij begonnen met online advertenties, waaronder sinds kort remarketing campagnes. Daarnaast hebben we samen gekeken hoe we de leadgeneratie op de website kunnen verbeteren door middel van extra contactmogelijkheden.

We zitten nog in de beginfase maar we zien dat er al een aantal pagina’s op de eerste pagina in Google belanden en we zien een toename in de kliks op telefoonnummer en emailadres.”

Jullie ervaring met Searchflow

Duidelijk
Vriendelijk
Doorpakkend

“Jonge partij die luistert naar je wensen en samen met jou aan de slag gaat. Ze geven tussendoor goed advies en zijn altijd bereikbaar. Duidelijke communicatie en concrete stappen.”

Thom praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak