Bioethanolshop

KBH is een bedrijf dat zich bezighoudt met de online verkoop van het merk KieselGreen bioethanol via marketplaces en hun eigen webshop bioethanolshop.nl. Ze blinken uit in het leveren van premium kwaliteit merk producten tegen de juiste prijs en zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende resultaten voor hun klanten.

scroll to explore

Bioethanolshop heeft als doelstelling om Kieselgreen bioethanol te verkopen. Zodoende is de voornaamste online doelstelling om onze klantenbasis te vergroten en onze conversieratio’s te verbeteren. De Return on Advertising Spend (ROAS) moet geoptimaliseerd worden om de efficiëntie van de marketinginspanningen te verhogen.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

“We wilden onze online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken door middel van digitale kanalen. Ons probleem was dat we onvoldoende expertise hadden in het effectief beheren van online advertentieplatforms zoals Google Ads.”

Deze tools zetten we in
Online strategie
Google ADs
Conversie optimalisatie
we play by the rules
Searchflow heeft bewezen dat ze de vaardigheden en kennis hebben om de online marketingdoelstellingen te bereiken en ze hebben een sterke focus op klanttevredenheid.

“We kozen voor Searchflow vanwege hun uitstekende reputatie en expertise in online marketing, met name op het gebied van Ads management. Wat ons aansprak was hun resultaatgerichte aanpak en hun inzet om de doelstellingen van hun klanten te behalen. 

Searchflow heeft de Ads-campagnes van KBH doelgericht aangepakt, optimalisaties doorgevoerd en de resultaten nauwgezet gemonitord. Dit heeft geleid tot een verbetering van de ROAS en heeft bijgedragen aan het behalen van de online marketingdoelstellingen van KBH.”

Jullie ervaring met Searchflow

Communicatief
Resultaatgericht
deskundigheid

“De samenwerking met Searchflow is zeer positief. Wat echt opvalt is hun expertise in AdWords management. De online zichtbaarheid is verhoogd, we hebben nu een hogere conversieratio en de ROAS is verbeterd. Searchflow heeft hier een cruciale rol in gespeeld door hun efficiënte beheer van hun AdWords-campagnes.”

Twan praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak