Social Media uitbesteden?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner die je kan helpen bij jouw social media strategie? Zoek niet verder! Bij Searchflow zijn we gespecialiseerd in het leveren van uitstekende social media diensten voor zowel B2B bedrijven als andere organisaties. 

Haal meer uit je bedrijf met social media!

Social media biedt diverse mogelijkheden voor bedrijfsgroei en succes, zoals het bereiken van een breder publiek, vergroten van merkbekendheid en interactie met je doelgroep. Via platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn kun je waardevolle content delen, gerichte advertenties maken en je marketingeffectiviteit meten. Bovendien kan het dienen als feedbackbron om je aanbod te verbeteren. Kortom, social media is een krachtig instrument om je doelgroep te bereiken! 

online resultaat door offline connectie
Jouw doelgroep op social media bereiken?

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We staan ermee op en we sluiten de dag ermee af. Voor een bedrijf dan ook zeker een must om op het juiste moment onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep. Hoe? Dat ontdekken we graag samen, door jouw bedrijfskennis en onze marketing ervaring te combineren.

  • Strategie en Planning

Ons ervaren team van experts werkt nauw samen om een op maat gemaakte social media strategie te ontwikkelen die past bij jouw bedrijf en doelstellingen. We analyseren jouw doelgroep, concurrentie en branche om een strategie te creëren die online aanwezigheid versterkt, merkbekendheid vergroot en resultaatgerichte campagnes mogelijk maakt. 

  • Creatieve Content

We leveren boeiende en opvallende content voor jouw social media campagnes. Onze creatieve tekstschrijvers en grafisch ontwerpers zorgen voor de juiste boodschap en visuele elementen die het merkverhaal versterken en jouw publiek aanspreken. 

  • Campagnebeheer en Optimalisatie

Ons toegewijde team van social media beheerders zorgt voor het actieve beheer van de campagnes. We monitoren de prestaties, optimaliseren de targeting en passen waar nodig aan om de best mogelijke resultaten te behalen. 

  • Contentstrategie en Planning

We helpen je bij het ontwikkelen van een contentstrategie die het merkverhaal vertelt en de doelgroep aanspreekt. We plannen organische berichten zorgvuldig, zodat ze consistent en effectief worden gepresenteerd. 

  • Creatieve Content

Onze tekstschrijvers creëren hoogwaardige organische berichten die jouw boodschap effectief overbrengen. We begrijpen het belang van consistentie en timing, en zorgen ervoor dat de berichten op het juiste moment worden geplaatst om maximale betrokkenheid te genereren. 

  • Social Media Beheer

 Ons team zorgt voor het regelmatig bijwerken van profielen op verschillende social media kanalen, waaronder Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Snapchat. We streven naar een positieve interactie met het publiek en optimaliseren kanalen om het bereik en betrokkenheid te vergroten. 

maak een afspraak!

Zijn wij jouw social media marketing partner?

Ben je overtuigd? Twijfel je nog? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Zij vertellen je graag meer over onze diensten en werkwijze. Kom gerust eens langs bij ons in Almelo! Bel of mail van te voren wel even, dan reserveren we tijd voor je!

Waarom Searchflow?
eXPERTISE EN CREATIVITEIT

We ontwikkelen boeiende en creatieve content die je doelgroep aanspreekt en betrokken houdt

Resultaat-gericht

Bij Searchflow geloven we in meetbare resultaten

HECHTEN WAARDE
AAN COMMUNICATIE

Jouw bedrijf helpen meer bestendig te zijn omdat je op de lange termijn denkt

cases
Samenwerkingen om trots op te zijn
Dankzij voortdurende finetuning communiceren we effectiever met een breder publiek en verbeteren we onze conversie aanzienlijk
Bij Activity International bieden we unieke buitenlandse ervaringen met maatschappelijke impact, waarbij je andere culturen ontdekt en kwaliteit, zekerheid en vrijheid ervaart. Onze persoonlijke aanpak en focus op tussenjaarreizen maken jouw ervaring onvergetelijk.
De wens is een goed functionerende webshop waar onze sterke punten opvallen en duidelijk worden weergegeven in zoekmachines
Beschermhoesshop / Schutzhuellenshop, is dé bestemming voor hoogwaardige op maat gemaakte hoezen voor tuinmeubelen. We streven naar de perfecte bescherming voor elk tuinmeubelstuk. Met een garantie van 2 jaar, snelle verzending en efficiënte communicatie.
We streven naar een kwaliteitsverbetering van onze online content en consistentie van social media posts
Kuiper Holland is met een ervaring van meer dan 70 jaar dé leverancier van hoogwaardige interieurplaten voor vooraanstaande Europese interieurontwikkelaars. Hun expertise ligt in de ontwikkeling van hoogwaardig fineer en het plakken van technische plaatmaterialen.
Onze focus ligt op het verhogen van de omzet en het stimuleren van de order volume, gezien we vanaf nul beginnen
Allesvoorverswinkels is een groothandel die zich specialiseert in benodigdheden voor de versbranche en de horeca, voornamelijk op het gebied van verpakkingen. Daarnaast bieden zij ook een compleet assortiment messen, reclame- en etalagemateriaal en keukengerij aan.
Ons voornaamste doelstelling is het online bereik in het hele land te vergroten
BMW-trekhaken.nl is een webshop dat BMW-trekhaken verkoopt en monteert. De overkoepelende organisatie Autotechniek Luttenberg is in de regio bekend als BMW & MINI Specialist.
Onze online marketingactiviteiten willen we professionaliseren omdat we geen fulltime marketeer in dienst hebben
Jopa Racing Products is een groothandel in motorkleding en accessoires. Rusty Stitches is het private label van Jopa Racing Products. Het merk staat bekend om zijn betaalbare en kwalitatieve motorkleding.
Iris praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak