Online marketing

Wij zorgen er samen voor dat jij de beste online representatie hebt van jouw organisatie, afgestemd op jouw doelgroep en doelstellingen.

Are you ready to play by the rules?

Wij helpen jou met online marketing. Dat betekent dat we samen kijken naar het zoekgedrag van jouw doelgroep, naar de kansen die binnen jouw organisatie liggen en vooral dat we hard werken om jouw organisatie online relevant te maken.

cases
Samenwerkingen om trots op te zijn
Searchflow is onze marketing partner voor online succes, wij zijn zeer te spreken over de samenwerking!
Wijnbroeders verkoopt al jarenlang een enorm ruim assortiment wijnen tegen top prijzen, die je gemakkelijk vanuit huis kunt bestellen. Inmiddels zijn ze in meerdere landen actief!
Dankzij voortdurende finetuning communiceren we effectiever met een breder publiek en verbeteren we onze conversie aanzienlijk
Bij Activity International bieden we unieke buitenlandse ervaringen met maatschappelijke impact, waarbij je andere culturen ontdekt en kwaliteit, zekerheid en vrijheid ervaart. Onze persoonlijke aanpak en focus op tussenjaarreizen maken jouw ervaring onvergetelijk.
De wens is een goed functionerende webshop waar onze sterke punten opvallen en duidelijk worden weergegeven in zoekmachines
Beschermhoesshop / Schutzhuellenshop, is dé bestemming voor hoogwaardige op maat gemaakte hoezen voor tuinmeubelen. We streven naar de perfecte bescherming voor elk tuinmeubelstuk. Met een garantie van 2 jaar, snelle verzending en efficiënte communicatie.
De focus ligt op het vergroten van het websiteverkeer en het verhogen van zichtbaarheid en merkbekendheid
FileCap biedt een gebruiksvriendelijke en veilige oplossing voor het verzenden van grote bestanden binnen Microsoft 365. Hun aanpak richt zich op eenvoud voor gebruikers en betaalbaarheid, waardoor het verzenden via Outlook simpel en kostenefficiënt is.
We streven naar een kwaliteitsverbetering van onze online content en consistentie van social media posts
Kuiper Holland is met een ervaring van meer dan 70 jaar dé leverancier van hoogwaardige interieurplaten voor vooraanstaande Europese interieurontwikkelaars. Hun expertise ligt in de ontwikkeling van hoogwaardig fineer en het plakken van technische plaatmaterialen.
Onze focus ligt op het verhogen van de omzet en het stimuleren van de order volume, gezien we vanaf nul beginnen
Allesvoorverswinkels is een groothandel die zich specialiseert in benodigdheden voor de versbranche en de horeca, voornamelijk op het gebied van verpakkingen. Daarnaast bieden zij ook een compleet assortiment messen, reclame- en etalagemateriaal en keukengerij aan.
online resultaat door offline connectie
Online marketing

Ambitie, synergie en techniek. Onze oplossingen en randvoorwaarden om het spel van online marketing eerlijk, efficiënt en gedreven te kunnen spelen. Maak een afspraak voor meer informatie.

Deze tools zetten we in
SEO
Conversie optimalisatie
sea
E-mail marketing
sOCIAL MEDIA
Advies & consultancy

Wat zijn de voordelen?

inzicht

Iedereen op één lijn brengen rond een gedeeld doel

focus

Langetermijndoelen definiëren en kortetermijndoelen vastleggen om te ondersteunen

resultaat

Jouw bedrijf helpen om toekomstbestendig te zijn

Eerst investeren in de
offline dialoog en het
bedrijf leren kennen.

Wij geloven dat online resultaat het gevolg is van een offline connectie. We willen altijd in dialoog zijn met onze klanten. Dat doen we het liefst fysiek op locatie zodat we een helder en scherp beeld krijgen. Vanuit daar kunnen wij de strategie naar de online wereld beter faciliteren.