Strategie

Op basis van jullie ambitie ontwikkelen we een plan hoe we samen het beste de online marketing kunnen inrichten.

Are you ready to play by the rules?

Online marketing gaat over de juiste personen op het juiste moment vinden voor jouw merk. Zie het als een continu spel en ontwikkeling om je concurrentie voor te blijven en je doelgroep zo goed mogelijk te bedienen in hun zoektocht.

we play by the rules
Strategie

Wij helpen jou hierbij. Dat betekent dat we samen kijken naar het zoekgedrag van jouw doelgroep, naar de kansen die binnen jouw organisatie liggen en vooral dat we hard werken om jouw organisatie online relevant te maken.

Deze tools zetten we in
DOELGROEP BEPALING
MARKTONDERZOEK
CUSTOMER JOURNEY

Wat zijn de voordelen?

inzicht

Iedereen op één lijn brengen rond een gedeeld doel

focus

Langetermijndoelen definiëren en kortetermijndoelen vastleggen om te ondersteunen

resultaat

Jouw bedrijf helpen om toekomstbestendig te zijn

cases
Samenwerkingen om trots op te zijn
Ons voornaamste doelstelling is het online bereik in het hele land te vergroten
BMW-trekhaken.nl is een webshop dat BMW-trekhaken verkoopt en monteert. De overkoepelende organisatie Autotechniek Luttenberg is in de regio bekend als BMW & MINI Specialist.
Onze online marketingactiviteiten willen we professionaliseren omdat we geen fulltime marketeer in dienst hebben
Jopa Racing Products is een groothandel in motorkleding en accessoires. Rusty Stitches is het private label van Jopa Racing Products. Het merk staat bekend om zijn betaalbare en kwalitatieve motorkleding.

RGN

Wij waren op zoek naar een bureau met dezelfde instelling als die van ons, korte lijnen en hands-on mentaliteit.
RGN regisseert rebranding. Binnen heel Europa, maar als het nodig is ook erbuiten. We denken in onbegrensde mogelijkheden. Van impactanalyse tot implementatie en onderhoud van alle huisstijldragers. Vernieuwen in alle vormen en maten, altijd en overal.
Binnen record tijd willen we een professionele website die het Verduurzamingsplan vertegenwoordigd voor onze verschillende doelgroepen
Het Verduurzamingsplan is een manier om werkgever en werknemer duurzaam te verbinden met elkaar. Dankzij het Verduurzamingsplan worden ondernemingen en bedrijven in staat gesteld om werknemers te ondersteunen met betaalbare energielasten.
We willen onze online vindbaarheid verhogen, zowel organisch als betaald, en daarmee ons naamsbekendheid vergroten
MEPD helpt mensen en organisaties bij (team) ontwikkeling, persoonlijke inzicht, groei en advies. Van outplacement, duurzame inzetbaarheid en assessments tot team- en loopbaanontwikkeling. Inmiddels is MEPD een bekende speler in de technische sector en industrie.
De doelstelling van de samenwerking met Searchflow is het professionaliseren van de online marketing
Gespecialiseerd in chiptunen en onderhouden van auto’s uit de Volkswagen/Audi groep. Wij begrijpen dat uw auto een groots bezit is deze alleen toevertrouwd aan specialisten. Vagtechniek is een van de weinige chiptuners die alle ontwikkeling van software in eigen huis doen.

Wij geloven dat online resultaat het gevolg is van een offline connectie. Als we niet weten wat de ambitie is, wat iemand doet en wat hen beweegt kunnen we nooit de fysieke met de online wereld verbinden. Daarom gaan wij graag de connectie met je aan, om vervolgens te kijken naar oplossingen!