fbpx
Onze partners raten ons met een 9,5 op de Feedbackcompany

LinkedIn Thought leadership advertenties

Twan Ophof
|
Leestijd: 3 minuten
scroll to explore

Ontdek hoe je met Thought Leadership ads jouw organisatie naar nieuwe hoogten kan brengen. Met deze nieuwe advertentiemogelijkheid op LinkedIn promoot je de posts van jouw medewerkers, bereik je een groter publiek en creëer je boeiende content. Lees verder en ontdek de kracht van Thought Leadership-advertenties voor jouw merk op LinkedIn.

Wat zijn Thought leadership advertenties?

LinkedIn heeft onlangs een nieuwe advertentiemogelijkheid gelanceerd: Thought Leadership-advertenties. Met deze advertenties kun je posts van medewerkers promoten op LinkedIn. Op deze manier kun je jouw medewerkers content beschikbaar maken voor een grotere doelgroep en zorg je voor boeiende en relevante content voor jouw organisatie.

Voordelen van Thought Leader Ads

 • Thought Leadership-advertenties kunnen helpen om je merkbekendheid te vergroten. Uit onderzoek blijkt dat mensen 70% meer geneigd zijn om een merk te onthouden als ze het hebben geleerd kennen via een influencer.
 • Thought Leadership-advertenties kunnen helpen om je betrokkenheid te vergroten. Posts van medewerkers zorgen voor een hoger interactiepercentage dan bijdrages van een organisatie. Het gebruik van Thought Leadership-advertenties zorgt voor een 1,7x hogere klikfrequentie en 1,6x hogere betrokkenheid dan normale advertentiecampagnes met één afbeelding.
 • Thought Leadership-advertenties kunnen helpen om je leads te genereren. Wanneer mensen geïnteresseerd zijn in de content van jouw medewerkers, zijn ze ook eerder geneigd om contact op te nemen met jouw organisatie.

Het maken van de advertentie

Om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe advertentievorm moet de campagne als doelstelling merkbekendheid of betrokkenheid hebben en gebruikmaken van de advertentievorm van één enkele afbeelding of videoadvertentie. Het is (nog) niet mogelijk om posts van medewerkers te gebruiken bij andere doelstellingen en advertentievormen. Zodra je voldoet aan de doelstelling en advertentievorm, ga je via het campagnebeheer naar het instellen/beheren van de advertenties. Bij het keuzemenu selecteer je “Door bestaande content bladeren”.

 

Nadat je deze keuze hebt gemaakt, kun je kiezen tussen posts vanuit de bedrijfspagina of van medewerkers. Hieronder hebben we gekozen voor “Medewerker”, en vervolgens zie je de posts die medewerkers hebben geplaatst. In dit geval hebben we gezocht naar posts van Twan Ophof.

Als je een post van een medewerker wilt promoten, moet je de post selecteren en klikken op “Verzoek”. De medewerker moet namelijk expliciet toestemming geven om zijn/haar post te promoten.

Zodra de medewerker toestemming heeft gegeven voor het gebruik van de post, kun je beginnen met adverteren. Een Thought Leadership-advertentie ziet er als volgt uit:

 

 

Hier zijn enkele aanvullende tips:

 • Zorg ervoor dat de content die je promoot relevant is voor je doelgroep.
 • Gebruik sterke visuals en tekst die de aandacht van je doelgroep trekt.
 • Voeg een call to action toe aan je advertentie, zodat mensen weten wat je van hen verwacht.
 • Test verschillende advertenties om te zien wat het beste werkt voor je doelgroep.

 

Thought Leadership-advertenties zijn nog in ontwikkeling, maar ze bieden een veelbelovende manier om jouw merk bekendheid, betrokkenheid en leads te genereren.

Wil je meer weten over Thought Leadership-advertenties? Neem dan contact met ons op via 0546 75 33 33.

Thom praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak

Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies?

Ben jij toe aan de volgende stap met je bedrijf? Je website laten maken is dan niets minder dan een logisch besluit. Met Searchflow als jouw partner zorgen we ervoor dat jouw wens wordt waargemaakt, maar wel met een kritische blik. Zo behalen we samen het mooiste resultaat. Neem contact met ons op en we proberen zo snel mogelijk met jou in contact te komen om deze samenwerking te starten! 

  Wij helpen je graag verder!

  Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies?

   Onze partners raten ons met een 9,5 op de Feedbackcompany