Website laten maken

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor de ontwikkeling van jouw nieuwe website of webshop? Maak kennis met onze unieke werkwijze. Een website maken kan een ingewikkeld proces lijken, waarbij veel technische aspecten om de hoek komen kijken. Met ons team van specialisten maken wij deze processen helder en inzichtelijk. 

Door jouw ambitie te combineren met onze kennis en ervaring, zorgen we er samen voor dat jij de perfecte website kunt laten maken. We vertellen je graag hoe we dat doen.

scroll to explore

Ben jij klaar voor de perfecte website?

Wat wij voor je doen!
  • Een website die er goed uit ziet – een klant die op jouw website terecht komt, zal deze gelijk beoordelen op hoe deze eruit ziet. Daarom is een strak en fris design essentieel. Bij Searchflow zorgen we ervoor dat jouw ideeën, maar ook je huisstijl en kleurengebruik op een perfecte wijze worden gecombineerd op jouw website. 
  • Goede prestaties – Het design van je website is ontzettend belangrijk, maar het is nog belangrijker dat deze ook zorgt voor de best mogelijke prestaties. Snelheid, geen foutmeldingen, een website die zowel via desktop als via mobiel goed functioneert – we zorgen ervoor dat dit geen enkel probleem gaat zijn. Dit proces wordt back-end ontwikkeling genoemd: we kijken naar alles wat op de achtergrond plaatsvindt.
  • Passend advies – ondanks dat jij misschien al precies weet wat je wil, vinden wij het belangrijk om hier eerst samen kritisch naar te kijken. Hierdoor zorgen we ervoor dat jouw ideeën ook daadwerkelijk passen bij je doelstellingen en dat jij voorzien wordt van een website die perfect is. Onze samenwerking begint met vrijblijvend advies, maar ook tijdens de gehele ontwerpfase blijven we kritisch.
Hoe we te werk gaan

De perfecte website laten bouwen is een proces waar veel precisiewerk bij komt kijken. Toch proberen we met onze klanten altijd een vast aantal stappen te doorlopen, om zo samen tot een perfect, op-maat-gemaakt resultaat te komen. Deze stappen zien er als volgt uit! 

1. Kennismaking

Via onze kanalen heb je contact met ons opgenomen – nu ligt de bal bij ons. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een eerste kennismakingsgesprek in te plannen. Hierin stellen wij ons uitgebreid voor, maar zijn we ook vooral erg benieuwd naar jouw business en ambities. De eerste mogelijkheden worden gelijk besproken, geheel vrijblijvend.

Kom kennismaken!

2. Jouw wensen en behoeften

Wanneer we de offline connectie hebben gevonden, is het tijd om de specifieke wensen en behoeften te bespreken. Bij Searchflow is het niet alleen mogelijk om je website te laten maken, maar ook om hier andere diensten zoals online marketing op aan te haken. We denken graag met je mee, maar we laten de keuze altijd aan jou.

Nu vrijblijvend inventariseren

3. Aan de slag!

Zijn alle wensen helder en inzichtelijk? Mooi, dan gaan we gelijk aan de slag! We beginnen altijd met de design fase, waarin we doorgaans na een week het eerste concept kunnen presenteren, zodat jij hier feedback op kunt geven. Zo gaan we stapsgewijs langs de gehele invulling van de website, totdat er een resultaat staat waar we allebei enthousiast van worden.

Vrijblijvende offerte

4. Afronding

Zodra we beiden 100% tevreden zijn over het eindproduct, wordt je nieuwe website live gezet. Een moment om te vieren natuurlijk, aangezien jij vanaf nu klanten gaat binden met een spraakmakende website die jouw bedrijf perfect representeert. We geven je ook bij de afronding nogmaals de ruimte om feedback te leveren, zodat wij onze dienst altijd geoptimaliseerd houden.

Website laten maken!
cases
Samenwerkingen om trots op te zijn
De website van Duinen Zathe is totaal vernieuwd en verfrist, waardoor we weer jaren vooruit kunnen
Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe staat garant voor een dag vol plezier. Ze zijn hét pretpark in het noorden van Nederland. Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit met het gezin!
We hebben nu een stoere, heldere en heel professionele website
Lionprotein verkoopt betaalbaalbare supplementen verkopen om mensen te stimuleren en motiveren om te gaan sporten. Sporten moet geen obstakel zijn en ook geen dure bezigheid.
De website straalt professionaliteit uit, precies waarnaar wij opzoek waren
SK Company is een kleine onderneming met als specialiteit de verkoop van hoogwaardige JURA koffiemachines. Dankzij onze expertise, snelle levering, scherpe tarieven en uitstekende service hebben we binnen een jaar meer dan 1000 van deze koffiemachines verkocht.
Ons voornaamste doelstelling is het online bereik in het hele land te vergroten
BMW-trekhaken.nl is een webshop dat BMW-trekhaken verkoopt en monteert. De overkoepelende organisatie Autotechniek Luttenberg is in de regio bekend als BMW & MINI Specialist.
Onze online marketingactiviteiten willen we professionaliseren omdat we geen fulltime marketeer in dienst hebben
Jopa Racing Products is een groothandel in motorkleding en accessoires. Rusty Stitches is het private label van Jopa Racing Products. Het merk staat bekend om zijn betaalbare en kwalitatieve motorkleding.

RGN

Wij waren op zoek naar een bureau met dezelfde instelling als die van ons, korte lijnen en hands-on mentaliteit.
RGN regisseert rebranding. Binnen heel Europa, maar als het nodig is ook erbuiten. We denken in onbegrensde mogelijkheden. Van impactanalyse tot implementatie en onderhoud van alle huisstijldragers. Vernieuwen in alle vormen en maten, altijd en overal.
Hoe we te werk gaan

Het is lastig om voor een website laten maken de kosten te benoemen, omdat dit voor eenieder verschillend is. Wij kiezen ervoor om i.p.v. een vaste prijs modules te hanteren, die je zelf kunt samenstellen. Zo kun jij goedkoop je website laten maken, met alles erop en eraan wat jij wil!  

Jij ontvangt alle basisbenodigdheden van een website, bestaande uit een homepage, over ons, contact en hierbij passende visuals – Vanaf €1500,- (basis voor iedere website).

Een pagina gevuld met content, of zelfs de mogelijkheid om uit te bouwen naar een gehele boomstructuur – Vanaf €80,- per template. 

SEO teksten van je pagina zijn essentieel voor een goede SEO-positie. Door teksten toe te voegen, kies je voor een tekst bestaande uit zoektermen met een hoog zoekvolume, uiteraard relevant aan jouw product/dienst – Vanaf €40,- per tekst

Tegelijkertijd je dienst promoten en je product verkopen? Wij zorgen ervoor dat jij dit probleemloos kan – Vanaf €640,-.

Op zoek naar specifieke trucjes om met je website uit te voeren, dan is met de hulp van extensies bijna alles mogelijk. De prijs hiervan is niet vast te stellen omdat het enorm afhankelijk is van je wens, maar we kunnen dit snel voor je uitrekenen.

Deze tools zetten we in

Wij zijn specialist in WordPress. Onze voorkeur gaat uit naar open source systemen, waarbij de open source gemeenschap voortdurend kennis deelt en samenwerkt. Dit zorgt ervoor dat onze eindproducten van topkwaliteit altijd voorzien zijn van de meest recente innovaties en trends.

Wij garanderen dat jouw website naadloos aansluit op andere systemen die je binnen jouw organisatie gebruikt, zoals boekhoudsoftware, online voorraadbeheer, betaalpartners of CRM. Het resultaat is een flexibele en wendbare werkomgeving die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Voor de online verkoop van jouw producten creëren we met de webshopsoftware WooCommerce een op maat gemaakt, visueel aantrekkelijk en goed online vindbaar verkooppunt. Door voortdurende optimalisatie zorgen wij voor een online winkel die naadloos aansluit bij jouw groeiende bedrijfsdoelen.

Wij garanderen dat jouw website naadloos aansluit op andere systemen die je binnen jouw organisatie gebruikt, zoals boekhoudsoftware, online voorraadbeheer, betaalpartners of CRM. Het resultaat is een flexibele en wendbare werkomgeving die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Een website laten maken brengt geen vaste kosten met zich mee. Iedere website is anders, waardoor de totale investering ook enorm uiteen kan lopen. Bij Searchflow start een website vaak vanaf € 1.500,00, waarbij de prijs kan toenemen door verschillende elementen toe te voegen. Zo heb je de prijs dus zelf in de hand!

Wanneer jij op zoek bent naar een partner om je website te laten maken, is het belangrijk om erop te letten dat jouw ideeën ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden. Bij Searchflow denken we graag met je mee. Samen kijken we naar de best mogelijke manier om jouw doelgroep aan te spreken. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om voor een budgetvriendelijke optie te kiezen. Om dit te realiseren is het bij Searchflow mogelijk om zelf een pakket samen te stellen, waardoor jij altijd geniet van de meest voordelige prijs.

De website is tegenwoordig het belangrijkste communicatiekanaal van ieder bedrijf. Je kunt dit kanaal inzetten om nieuwe klanten te bereiken, om producten te verkopen of om je bedrijf op een unieke wijze in de spotlight te zetten. Door slim te werk te gaan met je website, zorg je ervoor dat je jouw doelstellingen allemaal weet te bereiken.

Het is lastig vast te stellen hoe lang de exacte duur van een website laten maken precies is, omdat het sterk afhankelijk is van de omvang van het project. Websites komen in vele verschillende formaten voor – hoe groter, hoe meer tijd er vanzelfsprekend in de ontwikkeling gaat zitten. We kunnen vooraf dus nog geen inschatting doen. Nadat we met jou in gesprek zijn geweest zullen wij een exacte tijdleven geven voor de ontwikkeling.

Er zijn verschillende e-commerceplatforms beschikbaar, zoals WooCommerce, Magento, Shopify en BigCommerce. De keuze hangt af van jouw specifieke behoeften, budget en de gewenste functionaliteiten. Het is belangrijk om een platform te kiezen dat schaalbaar is en gemakkelijk kan worden geïntegreerd met andere systemen. Wij helpen jou graag bij deze keuze. 

Om te blijven werken volgens ons eigen gedachtengoed hebben we een aantal basis spelregels opgesteld: ambitie, synergie en techniek. Onze randvoorwaarden om het spel van online marketing eerlijk, efficiënt en gedreven te kunnen spelen.

Onze andere diensten

Strategie

Het is belangrijk dat jij niet blindelings aan de slag gaat nu je een website hebt laten maken. Door een sterke strategie neer te zetten, zorg jij ervoor dat je altijd een vangnet hebt om op terug te vallen. In een strategie analyseren we je huidige situatie, waarop we een plan baseren dat perfect past bij jouw doelstellingen. Deze strategie kan bestaan uit verschillende online marketing diensten, die allemaal passen binnen jouw budget. Natuurlijk wordt een strategie altijd in overleg gemaakt met onze klanten. 

Online marketing

Je website staat – nu is het tijd om je doelgroep te benaderen en online rendement te genereren. Hiervoor kunnen wij onze online marketing diensten inzetten. Met onze online marketing diensten maken we gebruik van alle relevante kanalen voor het behalen van jouw doelstellingen. Hierbij kun je denken aan een goede positie in Google met SEO, pakkende advertenties via Google Ads of spraakmakende visuals via social media. We adviseren je graag over welke diensten we zouden inzetten in jouw situatie, maar horen ook vooral graag waar jouw wensen precies liggen.

Thom praat je graag bij!Benieuwd welke mogelijkheden er met jouw bedrijf zoal zijn? Kom in contact en neem de mogelijkheden door met ons! maak een afspraak