Webontwikkeling

Wij zijn dé keuze voor website en webshop ontwikkeling dankzij onze gestructureerde en efficiënte werkwijze, die zorgt voor een snelle doorlooptijd en hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden een naadloze ontwikkelingservaring en creëren een eindproduct dat verwachtingen overtreft, bijdraagt aan jouw online succes en perfect aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften.

Are you ready to play by the rules?

Een eerste indruk blijft altijd belangrijk. Niet alleen persoonlijk, maar dit geldt ook voor online. Een website is het eerste contactmoment met een potentiële klant. Het is toch zonde als die klant verder zoekt, omdat de website niet het juiste biedt?

Ontwikkeling

Een website of  maatwerkoplossing van Searchflow is direct marketing-proof. Techniek als basis tool om op efficiënte wijze alles uit de online doelstellingen te halen. Are you ready to play by the rules?

Front-end ontwikkeling

Van creatief concept naar functionele website

Na de goedkeuring van het digitale design, begint ons front-end team met het omzetten van het design in een werkend geheel. Jouw visie wordt omgevormd tot een gestroomlijnd, vlot en gebruiksvriendelijk digitaal platform. We communiceren geregeld met jou tijdens het proces om je actief betrokken te houden bij de voortgang.

Back-end ontwikkeling

Samenwerking tussen systemen

Het back-end team ondersteunt onze front-end specialisten en zorgt voor naadloze communicatie tussen applicaties en koppelingen met aanvullende systemen. Verder zijn ze bekwaam in het ontwikkelen van nieuwe oplossingen, gericht op het verfijnen en verbeteren van online prestaties.

Deze tools zetten we in

Wij zijn specialist in WordPress. Onze voorkeur gaat uit naar open source systemen, waarbij de open source gemeenschap voortdurend kennis deelt en samenwerkt. Dit zorgt ervoor dat onze eindproducten van topkwaliteit altijd voorzien zijn van de meest recente innovaties en trends.

Wij garanderen dat jouw website naadloos aansluit op andere systemen die je binnen jouw organisatie gebruikt, zoals boekhoudsoftware, online voorraadbeheer, betaalpartners of CRM. Het resultaat is een flexibele en wendbare werkomgeving die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Voor de online verkoop van jouw producten creëren we met de webshopsoftware WooCommerce een op maat gemaakt, visueel aantrekkelijk en goed online vindbaar verkooppunt. Door voortdurende optimalisatie zorgen wij voor een online winkel die naadloos aansluit bij jouw groeiende bedrijfsdoelen.

Wij garanderen dat jouw website naadloos aansluit op andere systemen die je binnen jouw organisatie gebruikt, zoals boekhoudsoftware, online voorraadbeheer, betaalpartners of CRM. Het resultaat is een flexibele en wendbare werkomgeving die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Websites en maatwerkontwikkeling

Een aantal van onze projecten

online resultaat door offline connectie

Een goed vindbare, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website draagt direct bij aan je bedrijfssucces.

Bij Searchflow hanteren we een efficiënte aanpak voor website- en webshopontwikkeling. We starten met een kickoff-sessie om klantinformatie te verzamelen en hun behoeften te begrijpen. Vervolgens doorlopen we meerdere fases, waarbij elke fase bestaat uit drie sprints: design, feedback en techniek.

We gebruiken Figma voor het ontwerpen, zodat klanten een voorproefje krijgen van zowel de mobiele als desktopversies. Onze ontwikkelaars zetten de ontwerpen nauwkeurig om in functionele pagina’s.

Onze gestructureerde werkwijze zorgt voor een snelle doorlooptijd en gewaarborgde kwaliteit, met als doel een naadloze ontwikkelingservaring en een eindproduct dat aan de verwachtingen van de klant voldoet.

Perfecte combinatie
van techniek, design
en functionaliteit.

Om te blijven werken volgens ons eigen gedachtengoed hebben we een aantal basis spelregels opgesteld: ambitie, synergie en techniek. Onze randvoorwaarden om het spel van online marketing eerlijk, efficiënt en gedreven te kunnen spelen.

De kosten voor het ontwikkelen van een website of webshop kunnen sterk variëren, afhankelijk van de complexiteit, functionaliteiten, ontwerp en het platform dat wordt gebruikt. Het is daarom belangrijk om vooraf een duidelijk budget en specificaties te bespreken met elkaar.

De tijdsduur voor het ontwikkelen van een website of webshop hangt af van de omvang van het project, het aantal functies, de mate van maatwerk en de beschikbaarheid van de benodigde middelen. Gemiddeld kan een eenvoudige website binnen enkele weken worden opgeleverd, terwijl complexere projecten enkele maanden kunnen duren.

Er zijn verschillende e-commerceplatforms beschikbaar, zoals WooCommerce, Magento, Shopify en BigCommerce. De keuze hangt af van jouw specifieke behoeften, budget en de gewenste functionaliteiten. Het is belangrijk om een platform te kiezen dat schaalbaar is en gemakkelijk kan worden geïntegreerd met andere systemen. Wij helpen jou graag bij deze keuze. 

Om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop goed vindbaar is in zoekmachines, is het belangrijk om aandacht te besteden aan zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit omvat onder andere het optimaliseren van de website-structuur, het gebruik van relevante trefwoorden en het creëren van waardevolle en unieke content. Bij het bouwen van een website of webshop houden wij hier rekening mee. 

Het meten en verbeteren van de prestaties van jouw website of webshop kan worden gedaan met behulp van verschillende analysetools, zoals Google Analytics. Door het monitoren van belangrijke statistieken zoals bezoekersaantallen, bouncepercentage, conversieratio en gemiddelde sessieduur, kun je inzicht krijgen in het gedrag van je doelgroep en verbeterpunten identificeren om de gebruikerservaring en conversie te optimaliseren. Standaard leveren wij websites en webshops op met GA4 integratie. 

Roderick praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak