Google Ads

Wil jij jouw website laten groeien met Google Ads? Wij helpen je graag. Met doordachte strategie, gedreven door efficiënte marketing en technologie zorgen wij opkorte termijn resultaten met behulp van Google advertenties. We ontdekken graag samen de mogelijkheden, door jouw bedrijfskennis en onze ervaring in online marketing te combineren. Laat je website groeien met Google Ads!

Wil jij Google Ads uitbesteden?

Als jij graag snel online vindbaarheid wil creëren door de inzet van Google Ads, dan kan Searchflow jou hierbij helpen! Door middel van het inzetten van Google Search, Google Shopping en Google Remarketing campagnes zorgen wij ervoor dat je jouw doelgroep bereikt op het juiste moment.

google ads uitbesteden
Vergroot online marketing

Google Search
Met zoekcampagnes zorg je ervoor dat jouw advertentie wordt vertoond in de zoekresultaten van gerichte zoektermen die relevant zijn voor jouw website. Wij inspireren jouw doelgroep en zorgen ervoor dat jij wordt vertoond wanneer jouw doelgroep op zoek is naar jouw product.

Online marketing op maat

Google Shopping
Google Shopping is voor elke webshop een aanrader. Zorg ervoor dat alle producten gratis worden vertoond binnen Google Shopping en promoot de producten waarvan jij denkt dat ze extra aandacht verdienen via Google Ads.


Google Remarketing
Niet alle bezoekers die je producten weten te vinden, gaan direct over op een aankoop. Dit is natuurlijk wel een hele relevante doelgroep. Met Google Remarketing zorgen wij ervoor dat je alsnog in beeld komt bij deze doelgroep d.m.v. visuele remarketing banners.

Waarom Searchflow?
goede communicatie

Door goede communicatie zorgen we ervoor dat iedereen op één lijn zit rond een gedeeld doel

WIJ BEPALEN
ONS SUCCES

Langetermijndoelen definiëren en kortetermijndoelen vastleggen om te ondersteunen

nuchtere & duidelijke aanpak

Door open en eerlijk te communiceren zorgen we voor aanpak dat past bij jouw organisatie

neem vrijblijvend contact op

Breng jouw campagnes naar the next level met Searchflow

Inmiddels hebben we al ruim tien jaar ervaring met Google Ads en hebben we talloze succesvolle advertentie campagnes achter de rug. We weten daarom precies welke advertentiemogelijkheden het beste werken voor jouw product. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Zij geven graag antwoord op al je vragen! Ga je liever persoonlijk met ons in gesprek? Dat kan natuurlijk ook. Kom gerust eens langs bij ons kantoor in Almelo!

cases
Samenwerkingen om trots op te zijn
Dankzij voortdurende finetuning communiceren we effectiever met een breder publiek en verbeteren we onze conversie aanzienlijk
Bij Activity International bieden we unieke buitenlandse ervaringen met maatschappelijke impact, waarbij je andere culturen ontdekt en kwaliteit, zekerheid en vrijheid ervaart. Onze persoonlijke aanpak en focus op tussenjaarreizen maken jouw ervaring onvergetelijk.
De wens is een goed functionerende webshop waar onze sterke punten opvallen en duidelijk worden weergegeven in zoekmachines
Beschermhoesshop / Schutzhuellenshop, is dé bestemming voor hoogwaardige op maat gemaakte hoezen voor tuinmeubelen. We streven naar de perfecte bescherming voor elk tuinmeubelstuk. Met een garantie van 2 jaar, snelle verzending en efficiënte communicatie.
We streven naar een kwaliteitsverbetering van onze online content en consistentie van social media posts
Kuiper Holland is met een ervaring van meer dan 70 jaar dé leverancier van hoogwaardige interieurplaten voor vooraanstaande Europese interieurontwikkelaars. Hun expertise ligt in de ontwikkeling van hoogwaardig fineer en het plakken van technische plaatmaterialen.
Onze focus ligt op het verhogen van de omzet en het stimuleren van de order volume, gezien we vanaf nul beginnen
Allesvoorverswinkels is een groothandel die zich specialiseert in benodigdheden voor de versbranche en de horeca, voornamelijk op het gebied van verpakkingen. Daarnaast bieden zij ook een compleet assortiment messen, reclame- en etalagemateriaal en keukengerij aan.
Ons voornaamste doelstelling is het online bereik in het hele land te vergroten
BMW-trekhaken.nl is een webshop dat BMW-trekhaken verkoopt en monteert. De overkoepelende organisatie Autotechniek Luttenberg is in de regio bekend als BMW & MINI Specialist.
Onze online marketingactiviteiten willen we professionaliseren omdat we geen fulltime marketeer in dienst hebben
Jopa Racing Products is een groothandel in motorkleding en accessoires. Rusty Stitches is het private label van Jopa Racing Products. Het merk staat bekend om zijn betaalbare en kwalitatieve motorkleding.
plan vrijbijvend een afspraak in

Let’s play by the rules!

Onze services gaan verder dan het binnenhalen van nieuwe websitebezoekers. Wij zorgen ervoor dat de klant jouw website vindt, zich begrepen voelt, verrast wordt en uiteindelijk overgaat op aankoop.

 

Bij Searchflow geloven wij erin dat online resultaat het gevolg is van een offline connectie. Door samen regelmatig in gesprek te gaan en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf, kunnen wij onze diensten optimaal inzetten. Op deze manier halen we het maximale resultaat uit de Google advertenties en organische werkzaamheden.

Roderick praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak