Google Ads
advertenties

Hé, je hebt onze website gevonden! Dat betekent waarschijnlijk dat we online goed vindbaar zijn door middel van Google advertenties en het creëren van organische vindbaarheid. Wil jij jouw website ook laten groeien met Google Ads advertenties? Wij helpen je graag!

Met doordachte strategie, gedreven door efficiënte marketing en technologie zorgen wij voor korte termijn resultaten met behulp van Google advertenties. We ontdekken graag samen de mogelijkheden, door jouw bedrijfskennis en onze ervaring in online marketing te combineren.

Google ads advertenties

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Als jij graag snel online vindbaarheid wil creëren door de inzet van Google Ads, dan kan Searchflow jou hierbij helpen! Door middel van het inzetten van Google Search, Google Shopping en Google Remarketing campagnes zorgen wij ervoor dat je jouw doelgroep bereikt op het juiste moment.

 

Google Search
Met zoekcampagnes zorg je ervoor dat jouw advertentie wordt vertoond in de zoekresultaten van gerichte zoektermen die relevant zijn voor jouw website. Wij inspireren jouw doelgroep en zorgen ervoor dat jij wordt vertoond wanneer jouw doelgroep op zoek is naar jouw product.

Google ads uitbesteden
Vergroot online marketing

Google Shopping
Google Shopping is voor elke webshop een aanrader. Zorg ervoor dat alle producten gratis worden vertoond binnen Google Shopping en promoot de producten waarvan jij denkt dat ze extra aandacht verdienen via Google Ads.

 

Google Remarketing
Niet alle bezoekers die je producten weten te vinden, gaan direct over op een aankoop. Dit is natuurlijk wel een hele relevante doelgroep. Met Google Remarketing zorgen wij ervoor dat je alsnog in beeld komt bij deze doelgroep d.m.v. visuele remarketing banners.

Waarom Searchflow?
HET IS LEUK OM
MET ONS TE WERKEN

Iedereen op één lijn brengen rond een gedeeld doel.

WIJ BEPALEN
ONS SUCCES

Langetermijndoelen definiëren en kortetermijndoelen vastleggen om te ondersteunen

HECHTEN WAARDE
AAN COMMUNICATIE

Jouw bedrijf helpen meer bestendig te zijn omdat je op de lange termijn denkt

neem vrijblijvend contact op

Breng jouw campagnes naar the next level met Searchflow

Inmiddels hebben we al ruim tien jaar ervaring met Google Ads en hebben we talloze succesvolle advertentie campagnes achter de rug. We weten daarom precies welke advertentiemogelijkheden het beste werken voor jouw product. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Zij geven graag antwoord op al je vragen! Ga je liever persoonlijk met ons in gesprek? Dat kan natuurlijk ook. Kom gerust eens langs bij ons kantoor in Almelo!

We play by the rules

Effectieve online marketing middelen

Wij kijken graag samen welke diensten het beste aansluiten bij jouw wensen en ambities. We verkopen dan ook geen diensten waar jij én wij uiteindelijk niet tevreden over zijn.

''Bezoekers kunnen nu moeiteloos vinden wat ze zoeken, of het nu gaat om informatie over attracties, openingstijden, toegangsprijzen of speciale evenementen.''Bekijk case
"Searchflow is duidelijk van A tot Z en dat zag ik bij andere ontwikkelaars niet."Bekijk case
''Searchflow heeft ervoor gezorgd dat het aantal bezoekers op de site enorm zijn gegroeid, en dat is te danken aan onze samenwerking met Searchflow.''Bekijk case
''Searchflow communiceert heel soepel en snel, en daarnaast biedt Searchflow een totaalpakket.''Bekijk case
''Searchflow heeft ervoor gezorgd dat de online resultaten positief zijn veranderd, dit is te danken aan onze samenwerking met Searchflow.''Bekijk case
cases
Voorbeelden
van onze
klanten
Let's play by the rules!

Online resultaat, offline connectie

Onze services gaan verder dan het binnenhalen van nieuwe websitebezoekers. Wij zorgen ervoor dat de klant jouw website vindt, zich begrepen voelt, verrast wordt en uiteindelijk overgaat op aankoop.

 

Bij Searchflow geloven wij erin dat online resultaat het gevolg is van een offline connectie. Door samen regelmatig in gesprek te gaan en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf, kunnen wij onze diensten optimaal inzetten. Op deze manier halen we het maximale resultaat uit de Google advertenties en organische werkzaamheden.

Thom praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak