Vagtechniek

Vagtechniek is gespecialiseerd in chiptuning en onderhoud van auto’s uit de Volkswagen/Audi groep. Vagtechniek begrijpt dat een auto een groots bezit is en deze alleen toevertrouwd is aan echte vakspecialisten.

scroll to explore
Vagtechniek is een bedrijf wat gespecialiseerd is in chiptunen en onderhouden van auto’s uit de Volkswagen/Audi groep. Wij begrijpen dat jouw auto een groots bezit is deze alleen toevertrouwd aan specialisten. Klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Vagtechniek is een van de weinige chiptuners die alle ontwikkeling van software in eigen huis doen.
doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

De doelstelling van de samenwerking met Searchflow is het professionaliseren van de online marketing. Vagtechniek heeft hier weinig ervaring mee en wil dit zowel organisch als via Google Ads naar het hoogst mogelijke niveau tillen. Hiervoor is de samenwerking met Searchflow uitermate geschikt, dit is een bedrijf met kennis van zaken en adapteert zich perfect naar de eisen van de klant.

Deze tools zetten we in
Online strategie
Conversie optimalisatie
content marketing
seo
website optimalisatie
sea
online vormgeving
we play by the rules
‘‘Searchflow heeft gerealiseerd dat wij goed vindbaar zijn in Google. Dit is wat we als bedrijf graag wensen en mede daardoor is het mogelijk geweest de omzet van het bedrijf flink te verhogen. Hoge kwaliteit en goede service konden wij als bedrijf bieden, door Searchflow is dit nu ook online in orde.’’

Door de goede vindbaarheid van Searchflow op diverse online kanalen was het duidelijk dat Searchflow voor ons de partij was. Wanneer een bedrijf in staat is dit voor zichzelf te realiseren, moet dat voor klanten ook mogelijk zijn. Na een bezoek aan de vlot werkende website met prachtige grafische beelden en heldere weergave was het duidelijk dat dit onze partner moest worden.

Door middel van het opzetten en inrichten van verschillende Google campagnes is de vindbaarheid van ons bedrijf verbeterd. Door structurele aanpassingen van onze website met toevoegingen van bijvoorbeeld landingspagina’s en zoekbegrippen is de organische vindbaarheid verbeterd. Door middel van meetings wordt het marketing niveau naar een hoger plan getild. Daarnaast structureel creëren van advertenties/acties en dit proces volledig begeleiden in overleg met Vagtechniek.

Jullie ervaring met Searchflow

GEEn wens is te veel
schaalbaar aan groei
persoonlijke benadering

“Korte  communicatielijnen waardoor snel schakelen mogelijk is. Verwerken van feedback vanuit de klant en dit ook daadwerkelijk tot uitvoering brengen. Punctueel met het nakomen van afspraken. Door al deze zaken is het zeer prettig samen te werken als bedrijf met Searchflow.”

Wij zijn erg trots op onze samenwerking met Vagtechniek. Bekijk ook onze samenwerking met Fietskledingvoordeel voor meer inzicht in onze werkwijze.

praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak