Fietskledingvoordeel

Fietskledingvoordeel.nl is één van de grootste spelers in de online fietskleding markt, met een breed assortiment aan bekende merken en een eigen merk; 21 Virages. De oprichters van fietskledingvoordeel.nl hebben jarenlange ervaring in de wielerwereld en in het produceren van sportkleding.
scroll to explore

4TheCompagnie BV is met de websites fietskledingvoordeel.nl en wieleroutfits.nl één van de grotere spelers in de online fietskleding markt. We onderscheiden ons door een breed assortiment fietskleding en -accessoires aan te bieden. Naast de websites hebben we ook meerdere winkels en een evenement stand bij de grotere wielerevenementen in de Benelux.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

De realiteit is dat de vindbaarheid binnen Google essentieel is voor een online speler. Daarbij wil je niet alleen afhankelijk zijn van de SEA resultaten, maar wil je ook organisch goed vindbaar zijn. Wij hebben Searchflow ingeschakeld om onze organische posities te optimaliseren en te zorgen voor meer traffic uit Google.

Deze tools zetten we in
online strategie
email marketing
zoekmachine optimalisatie
conversie optimalisatie
we play by the rules
“Tot eind 2016 was wieleroutfits.nl één van onze directe concurrenten en wij waren altijd verrast door hun goede vindbaarheid binnen google. Toen we wieleroutfits eind 2016 overnamen ontdekten we hun geheim. Searchflow!”

Gedurende de samenwerking is onze SEO omgeving goed in kaart gebracht en hebben we samen met Searchflow een specifiek plan en beleid voor onze online vindbaarheid ontwikkeld. We zien dat voor ons bedrijf online nog veel resultaat valt te behalen en door de samenwerking met Searchflow kunnen we ons goed focussen om stap voor stap de juiste keuzes te maken.

Door een basis te leggen bij de ontwikkeling van onze nieuwe website ontstond er een synergie tussen de websiteontwikkelaar en Searchflow. Dit was het 0-punt en een goede start voor de samenwerking met Searchflow.

Als je op dit moment ziet hoe ver we zijn gekomen binnen onze samenwerking en wat de aantoonbare resultaten zijn in 3 jaar tijd, dan kunnen we niet anders concluderen dat de resultaten enorm zijn en dat Searchflow hier voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor is. We hebben meer traffic op onze site, duidelijk in kaart op welke wijze mensen onze site bezoeken, hoe ze ons online vinden en hoe we ons verder moeten ontwikkeling of moeten optimaliseren.

Jullie ervaring met Searchflow

korte lijnen
heldere communicatie
goede resultaten

“Sinds onze samenwerking is de vindbaarheid van Fietskledingvoordeel.nl significant verbeterd.’’

Wij zijn erg trots op onze samenwerking met Fietskledingvoordeel. Bekijk ook onze samenwerking met Twentse Hekwerken Onderneming voor meer inzicht in onze werkwijze.

Thom praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak