THO

Twentse Hekwerken Onderneming is dé specialist voor hekwerken, poorten en staalconstructies. Met eeuwenoude tradities en productiemethoden van nu ontwerpen zij elke opdracht naar eigen hand.

scroll to explore

THO is een modern familiebedrijf met circa 15 medewerkers. Sinds 1963 bedient de Twentse Hekwerken Onderneming, vanuit Enschede, de regio met diverse hekwerken, poorten en staalconstructies. THO bedient particulieren, bouwbedrijven, hoveniersbedrijven, gemeentes en woningbouwcoöperaties. Zo leveren en monteren zij uit eigen productie o.a. sierhekwerken, tuinhekwerken en industriehekwerken, maar ook handbediende/elektrische aangedreven schuif- en draaipoorten.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

Waar wij tegenaan liepen is dat we online slecht vindbaar waren, hierdoor kwamen er geen conversies (offerte- en afspraakverzoeken) binnen via onze site. Door een samenwerking aan te gaan met Searchflow wilden we meer websitebezoekers realiseren en dus ook meer leads via de website genereren. Denk bijvoorbeeld aan offerte aanvragen of telefonische contact momenten.

Deze tools zetten we in
Online strategie
zoekmachine optimalisatie
zoekmachine adverteren
website optimalisatie
content marketing
conversie optimalisatie
we play by the rules
‘‘Searchflow heeft bijgedragen aan een beter resultaat door de website te optimaliseren voor de organische vindbaarheid. Op deze manier zijn we nu online vindbaar en blijven we dit ook op de langere termijn. Verder heeft Searchflow advertentie (Google Ads) campagnes opgezet zodat we ook op specifieke en relevante zoektermen online zichtbaar zijn bij onze doelgroep, op het juiste moment. Hierdoor is er een structurele groei gerealiseerd in het aantal offerte aanvragen via de website.’’

Searchflow heeft in eerste instantie nieuwe (landings)pagina’s ontwikkeld voor de website zodat we konden werken aan onze organische zichtbaarheid. Vervolgens hebben we de website gezamenlijk geoptimaliseerd, zodat ook de conversieratio op de website konden verbeteren. Op een later moment zijn we gestart met de inzet van betaalde advertentie campagnes, zodat we ook via dit kanaal op het juiste moment bij onze doelgroep onder de aandacht kunnen komen. Sinds de start van de betaalde campagnes merken we een structurele groei in het aantal offerte aanvragen. We evalueren nu maandelijks met Searchflow de resultaten, wat ervoor zorgt dat we op ieder moment kunnen bijsturen en tevens vooruit kunnen plannen.

Jullie ervaring met Searchflow

persoonlijk contact
structurele groei
maandelijkse evaluatie

“Wij bevelen Searchflow aan, omdat het een professionele en enthousiaste club is die je volledig ontzorgd als het gaat om online marketing en vindbaarheid.”

Wij zijn erg trots op onze samenwerking met Twentse Hekwerken Onderneming. Bekijk ook onze samenwerking met Stage Roads voor meer inzicht in onze werkwijze.

praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak