De Pennenboer

De PennenBoer is actief sinds 2005 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste webshops in promotionele artikelen van Nederland en België. Door hun flexibiliteit en kennis van de markt, kunnen zij razendsnel handelen.

scroll to explore

De Pennenboer beschikt over jarenlange ervaring en is één van de marktleiders in Nederland en België op het gebied van promotionele artikelen. Door hun slimme automatiseringen kunnen klanten eenvoudig herhalingsopdrachten plaatsen voor hetzelfde product. Door hun flexibiliteit en kennis van de markt, zijn ze in staat snel te handelen en klanten altijd te voorzien van het best mogelijke advies.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

De doelstelling van de samenwerking met Searchflow is voor ons voornamelijk gericht op het verkrijgen van top posities in Google op onze belangrijkste producten. Door ons grote en uitgebreide assortiment waren wij zoekend naar de juiste structuur en de optimale vindbaarheid op onze producten. Searchflow ontzorgt ons op het gebied van SEO, met uitstekende resultaten.

Deze tools zetten we in
Online strategie
Zoekmachine optimalisatie
ZOEKMACHINE ADVERTEREN
Website optimalisatie
CONTENT MARKETING​
we play by the rules
‘‘De marketeers bij Searchflow zijn geen praatjesmakers en beloven geen dingen die ze niet kunnen waarmaken. Het zijn gewone mensen die hun klanten nog belangrijk vinden.’’

Sinds de samenwerking met Searchflow zien we dat we fors gestegen op gebied van websitebezoekers. Binnen Google organisch is het inmiddels gelukt om bij menig zoekwoord op plek 1 weergegeven te worden. Bij andere relevante zoekwoorden voor ons als bedrijf, zorgt Searchflow ervoor dat we minimaal op pagina 1 worden weergegeven.

Jullie ervaring met Searchflow

Flexibiliteit
Meetbaar resultaat
De klant is belangrijk

“Searchflow staat voor flexibiliteit, als er iets gedaan moet worden dan staan ze direct voor je klaar!”

Wij zijn erg trots op onze samenwerking met de Pennenboer. Bekijk ook onze samenwerking met MEPD voor meer inzicht in onze werkwijze.

praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak