fbpx
Onze partners raten ons met een 9,5 op de Feedbackcompany

Het is officieel: Searchflow is Google Premier Partner!

Thom te Riet
|
Leestijd: 3 minuten
scroll to explore

Wij kunnen de dag met geen beter nieuws beginnen! Al ons harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen. Searchflow heeft de Google Premier Partner status ontvangen! In onze ogen vergelijkbaar met een gouden olympische medaille, aangezien slechts een klein percentage van alle Google Partners zich weet te bekronen tot Premier Partner.

Searchflow is Google Premier Partner

Het resultaat van hard werken, uitstekende resultaten en superieure kennis- en vaardigheden. De Premier Partner status is een onderscheiding gegeven door Google, die aantoont dat een marketing bureau de expertise en skills heeft om campagnes van de hoogst mogelijke kwaliteit te ontwikkelen en te beheren. Wij zijn trotst op ons hele team die hieraan heeft bijgedragen!

Met Google weet je het natuurlijk nooit zeker, maar er zijn een aantal sleutelfactoren die de reden kunnen zijn voor deze fantastische onderscheiding.

Wij zijn Google AdWords gecertificeerd

Ons team heeft aangetoond over uitstekende vaardigheden van Google AdWords te beschikken door het behalen van alle nodige certificaten. Wij beschikken in totaal over 28 individuele certificeringen.

Het behalen van deze certificeringen heeft ons niet direct Google Ads. experts gemaakt, maar het heeft ons zeker een duw in de goede richting gegeven. Wij zijn ons blijven ontwikkelen en verbeteren door de kennis die we via de certificeringen leerden in de praktijk toe te passen en de nieuwste mogelijkheden te testen. Alles om onze klanten te voorzien van de best mogelijke service en resultaten.

Wij zijn gefocust op resultaat

Om Google Premier Partner te worden is het behalen van de nodige certificeringen niet voldoende. Het is ook noodzakelijk om een strucurele groei te laten zien met uitstekende campagne prestaties. Dit betekent dat je alleen Google Premier Partner kunt worden door voortdurend succesvolle campagnes te beheren met een focus op resultaat.

Met inmiddels jarenlange ervaring in het ontwikkelen en beheren van succesvolle campagnes in uiteenlopende markten, weten wij wat er voor nodig is om prestaties te verbeteren.

Google Premier Partner

Het behalen van de Google Premier Partner status was niet eenvoudig, maar voor ons een absolute bekroning en bevestiging dat met hard werken, samenwerken, passie en focus alles mogelijk is!

Wij willen al onze klanten ontzettend bedanken voor het vertrouwen in onze diensten. Het bereiken van deze ‘Premier’ status was zonder hen niet mogelijk geweest! Natuurlijk ook een dikke pluim voor ons hele team dat iedere dag weer keihard werkt aan het succes van onze klanten!

Thom praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak

Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies?

Ben jij toe aan de volgende stap met je bedrijf? Je website laten maken is dan niets minder dan een logisch besluit. Met Searchflow als jouw partner zorgen we ervoor dat jouw wens wordt waargemaakt, maar wel met een kritische blik. Zo behalen we samen het mooiste resultaat. Neem contact met ons op en we proberen zo snel mogelijk met jou in contact te komen om deze samenwerking te starten! 

    Wij helpen je graag verder!

    Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies?

      Onze partners raten ons met een 9,5 op de Feedbackcompany