Verduurzamingsplan

Het Verduurzamingsplan is een manier om werkgever en werknemer duurzaam te verbinden met elkaar. Dankzij het Verduurzamingsplan worden ondernemingen en bedrijven in staat gesteld om werknemers te ondersteunen met betaalbare energielasten. Een unieke win-win situatie gecreëerd en een duurzamere relatie tussen werkgever-werknemer. 

scroll to explore

Verduurzamingsplan is een manier om werkgever en werknemer duurzaam te verbinden met elkaar. Het Verduurzamingsplan is een uitgelezen kans voor voor ondernemingen en bedrijven om kostenneutraal duurzaam te ondernemen. Vergelijkbaar met het fietsplan of pc-prive project, maar dan in een duurzaam jasje. Vandaag de dag in tijden van de energiecrisis worden werkgevers vaker aangekeken wat zij kunnen bijdragen om het personeel te helpen met betaalbare woonlasten. Dankzij het Verduurzamingsplan worden ondernemingen en bedrijven in staat gesteld om werknemers te ondersteunen met betaalbare energielasten. De werknemers zijn blij met de mogelijkheid om verlofdagen, overuren, brutoloon, vakantiegeld in te ruilen om hun woning te verduurzamen, woonlasten te verlagen en dit met wel 50% voordeel. Hierdoor wordt er een unieke win-win situatie gecreëerd en een duurzamere relatie tussen werkgever-werknemer.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

“Een professionele website die het Verduurzamingsplan vertegenwoordigd voor onze verschillende doelgroepen. Wij hebben onze specialisme op andere gebieden daarom hebben wij gekozen voor Searchflow om ons te voorzien een professionele website. Wij wilden binnen record tijd onze website in de lucht hebben. Door de snelheid van onze business was er te weinig tijd om branding op te pakken.”

Deze tools zetten we in
Online strategie
Website design
website ontwikkeling
we play by the rules
Searchflow is een jonge, dynamische organisatie die op zoek gaat naar de synergie om tot een goed resultaat te komen. Dit heeft voor ons een groot verschil gemaakt.

“Searchflow is bekend in de regio. Zij staan bekend om hun pragmatische aanpak waarbij hun ambitie ervan af straalt. De synergie tussen onze twee bedrijven maakt de samenwerking zeer prettig. Searchflow heeft het Verduurzamingsplan een identiteit gegeven online. Werkgevers en werknemers weten ons te vinden, melden zich aan en krijgen alle benodigde informatie via onze website. Het resultaat is een professionele website waarbij onze behoefte en wensen exact zijn vertaald naar de website. Searchflow heeft onze verwachtingen overtroffen met hun grafische vormgeving. Dit samen met de extra toevoegingen die proactief zijn aangedragen. Wij zijn hierin ontzorgd.”

Jullie ervaring met Searchflow

Proactief
Doelgericht
synergie

“De samenwerking is zeer prettig verlopen. De ambitieuze collega’s die meedenken om in record tijd de website in de lucht te krijgen heeft ons allemaal doen verbazen. Wij zijn ambassadeurs! ’’

Thom praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak