SK Company

SK Company is een kleine onderneming, gestart in november 2022 en nu dus net één jaar actief. Onze specialiteit ligt in de verkoop van hoogwaardige JURA koffiemachines. Dankzij onze expertise, snelle levering, scherpe tarieven en uitstekende service hebben we binnen een jaar meer dan 1000 van deze koffiemachines verkocht.

scroll to explore
Wat is de klantvraag?

SK Company verkocht hun producten voornamelijk via Bol.com. Hierdoor ervaarden ze aanzienlijke commissiekosten, waardoor de marge per product onder druk lag. In overleg met SK Company hebben we besloten om een eigen website op te zetten, waar we zonder commissiekosten kunnen verkopen. Naast het streven naar een hogere winstmarge, hechte SK Company ook veel waarde aan directe klantinteractie en goede ondersteuning. Daarom wilden ze een eigen website opzetten met een eenvoudige manier voor klanten om contact met ons op te nemen, vragen te stellen en te kunnen rekenen op uitstekende nazorg. Benieuw naar het resultaat, bekijk de website van SK Company.

Ik heb de samenwerking vanaf het begin als heel prettig ervaren. Tijdens de designfase werd ik volledig betrokken bij alle ontwikkelingen, en elke gewenste aanpassing kon direct worden doorgevoerd. De website functioneert technisch goed en snel, en tot dusver lijkt het zeer betrouwbaar. Bovendien verloopt de support achteraf super en erg snel.”

indeling op basis van klantinput

Wireframes

Om de indeling van de website te bepalen, hebben we gesprekken gevoerd met SK company. Tijdens deze gesprekken werd duidelijk dat er vanuit SK Company enkele wensen waren, waar het design aan moest voldoen. Op basis van deze gesprekken zijn we zelf tot een design gekomen. Vervolgens is het design vrij snel goedgekeurd en zijn we begonnen met de technische realisatie. Na oplevering van de website zijn er slechts nog kleine aanpassingen doorgevoerd, zoals het realtime inzichtelijk maken van reviews via Google. Al met al, is het project afgerond binnen enkele weken.

quote

De website straalt professionaliteit uit, precies waarnaar wij opzoek waren.

“We hebben de samenwerking vanaf dag één als heel prettig ervaring. We zijn in de designfase meegenomen in alle ontwikkelingen. Daarnaast werden wenselijke aanpassingen direct gerealiseerd. Technisch werkt de site goed en snel. Verder is het ook een erg betrouwbare website. Functioneel is alles top geregeld. Ook de support achteraf verloopt super en erg snel. Zodoende is de website eigenlijk al vanaf dag één geslaagd, hij stond nog geen dag live of de eerste paar bestellingen kwamen al binnen.”

Thom praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak