Jopa Racing Products

Jopa Racing Products is een groothandel in motorkleding en accessoires. Het bedrijf is opgericht in 1983 en heeft sindsdien een uitgebreid dealernetwerk opgebouwd in Europa. Rusty Stitches is het eigen merk van Jopa Racing Products.
scroll to explore

Rusty Stitches staat als merk bekend om zijn betaalbare en kwalitatieve motorkleding. Jopa Racing Products heeft als online doelen om de merkbekendheid van Rusty Stitches te vergroten, het aantal websitebezoeken te verhogen, een grotere aanhang op social media te creëren en meer dealers aan te trekken.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

”We wilde onze online marketingactiviteiten professionaliseren. Ons probleem was dat we geen fulltime marketeer in dienst hadden en op zoek zijn naar een partner die ons kan helpen met het bereiken van onze online doelstellingen.”

Deze tools zetten we in
Online strategie
Website design
Website ontwikkeling
we play by the rules
We hebben gekozen voor Searchflow vanwege de nuchterheid en flexibiliteit van het bedrijf. Ze hebben een no-nonsense aanpak en zijn altijd bereid om mee te denken met de klant.

“Searchflow heeft ons geholpen met het bereiken van onze online doelstellingen. Ze hebben onder andere een nieuwe website voor ons gebouwd, een contentmarketingcampagne opgezet en een social mediastrategie ontwikkeld.”

“De samenwerking tussen Jopa Racing Products en Searchflow heeft geleid tot een aantal positieve resultaten. Het aantal websitebezoeken is gestegen, het aantal volgers op social media is toegenomen en het aantal dealers is ook gestegen.”

Jullie ervaring met Searchflow

Meedenkend
Persoonlijk
Open en eerlijk

”Wij raden Searchflow zeker aan voor andere bedrijven. Wij zijn zeer tevreden over de diensten en de resultaten die zij hebben behaald. Maandelijks contact zorgt ervoor dat we blijven sparren over nieuwe ideeën en ontwikkelingen waardoor we continue de campagnes blijven optimaliseren.”

Twan praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak