Lionprotein

We zien dat sporters zich scheel betalen aan supplementen en Lionprotein wil hierop inspelen door betaalbare supplementen aan te bieden van hoge kwaliteit. Door de jaren heen hebben wij door het gebruik van veel verschillende supplementen de nodige kennis en ervaring opgebouwd, maar hebben op basis van meerdere factoren nooit 100% voldoening gevonden in deze supplementen. Zodoende zijn we begonnen met het ontwikkelen van onze eigen betaalbare supplementen .

scroll to explore
Wat is de klantvraag?

Door middel van het aanbieden van betaalbare supplementen willen we mensen stimuleren en motiveren om te gaan sporten. Sporten moet geen obstakel zijn en ook geen dure bezigheid. Lionprotein wilde hieraan bijdragen. In overleg met Lionprotein hebben we gekozen voor een WordPress website met een WooCommerce module. Deze oplossing zorgde ervoor dat de supplementen toegevoegd konden worden, net zoals een kennisbank voor het informeren van de sporters. Het resulteerde in een stoere, heldere en heel professionele website. Benieuwd naar het resultaat, bekijk de website van Lionprotein!

De samenwerking met Searchflow was en is nog steeds top. Wij hebben ook zelf het een en ander geleerd over WordPress met behulp van Searchflow waardoor we sommige zaken nu zelf kunnen doen zoals een nieuw supplement toevoegen aan de website. De werkwijze met 3 fases is heel helder en duidelijk voor ons. Zo kregen we ook het gevoel dat Searchflow professioneel is en verstand van zaken heeft.”

indeling op basis van klantinput

Wireframes

Om de indeling van de website te bepalen hebben we gesprekken gevoerd met Lionprotein. Tijdens deze gesprekken kwam voren dat de verkoop van voedingssupplementen het belangrijkste is. Tegelijkertijd willen ze niet enkel een webshop zijn, maar kunnen ze zich ook onderscheiden door 20 jaar kennis en ervaring. Om deze kennis en ervaring te vertalen naar de website, is er gekozen voor een kennisbank met informatieve berichten. Door deze relevante informatie te combineren met producten is het een aantrekkelijke en informatieve website voor bezoekers.

quote

Searchflow is duidelijk van A tot Z en dat zag ik bij andere ontwikkelaars niet.​

“Wij hebben 5 willekeurige website ontwikkelaars gemaild over ons idee en hoe zij ons daarbij konden helpen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Searchflow door de betaalbaarheid van de website i.c.m. het leuke gesprek van te voren. De gespreken zijn leuk en niet altijd maar te zakelijk. De vragen waar we mee zaten heeft Searchflow goed antwoord op gegeven. Als wij zien hoe jullie altijd klaar staan om ons te helpen met de website heb ik daar echt waardering voor. De antwoorden die jullie geven zijn altijd wel duidelijk voor ons. Wij zijn heel erg blij met de website en dit blijkt ook wel uit de vele positieve reacties van mensen om ons heen.”

Thom praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak