Kuiper Holland

Kuiper Holland is al meer dan 70 jaar de toonaangevende producent van hoogwaardige interieurplaten voor Europese interieurbouwers. Hun expertise in hoogwaardig fineer en technische plaatmaterialen vormt de kern van hun succes, waardoor ze de voorkeursleverancier zijn voor klanten op zoek naar vakmanschap en kwaliteit in interieurconstructies.

scroll to explore

Kuiper Holland is onderdeel van veel mooie projecten en marktontwikkelingen. Het bedrijf liep echter wel tegen een probleem aan, want deze mooie verhalen werden niet aan een groot publiek gepresenteerd. Met een focus op het delen van deze verhalen online, zochten zij ondersteuning voor het formuleren van gepaste teksten en het maken van visuals. Door deze verhalen te delen, streven zij ernaar hun klanten een dieper inzicht te bieden in diverse werkzaamheden en voortdurende ontwikkelingen binnen Kuiper Holland.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

”Kuiper Holland streefde naar een kwaliteitsverbetering van online content en we wilden een slag slaan in de consistentie van het posten op LinkedIn. We zochten naar manieren om onze aanwezigheid te versterken door aandacht te besteden aan de verbetering van de inhoudelijke waarde van onze berichten, met als doel een breder publiek aan te spreken en onze reputatie te versterken.”

Deze tools zetten we in
ONLINE STRATEGIE
social media berichtgeving
website aanpassingen
we play by the rules
Searchflow begrijpt onze doelen en beschikt ook intern over de extra dienstverlening die we soms nodig hebben.

“De samenwerking met Searchflow is een succes gebleken. We houden regelmatig, eens in de twee maanden, een evaluatiemoment. Dit is altijd een goed moment om resultaten te meten en ook verder te optimaliseren.

De samenwerking tussen Kuiper Holland en Searchflow heeft geleid tot een aantal positieve resultaten. De online aanwezigheid heeft een aanzienlijke professionalisering ondergaan, met specifieke vooruitgang in de consistentie ervan als opvallend resultaat.”

Jullie ervaring met Searchflow

Simpel
Efficiënt
Doeltreffend

“Wij bevelen Searchflow zeker aan. In tegenstelling tot andere marketingbureaus, die meer begeleiding vereisen, bieden zij uitstekende ondersteuning, vooral voor onze LinkedIn-strategie. Maandelijks bespreken we verbeterpunten, ontwikkelingen en de contentkalender voor de volgende maand met elkaar.”

Twan praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak