FileCap

FileCap is dé oplossing voor het veilig versturen en ontvangen van grote bestanden en versleutelde e-mail vanuit Microsoft Outlook en Office 365. Ze bieden gebruiksgemak en concurrerende prijzen, waardoor het eenvoudig en kostenefficiënt is om veilig berichten en bestanden via Outlook te verzenden en te ontvangen.

In een paar klikken e-mails en bestanden vanuit Microsoft Outlook, Office 365, de FileCap webportal of via iOS en Android, veilig versturen.

scroll to explore

FileCap is actief in een competitieve markt en versterkt haar online aanwezigheid om beter op te vallen. Door gerichte targeting richting specifieke doelgroepen die de oplossing sterk aanspreekt, positioneert het bedrijf zich effectief. Online marketing fungeert als een essentieel kanaal om deze oplossing onder de aandacht van de doelgroep te brengen, waardoor FileCap zich onderscheidt in het benaderen van potentiële klanten.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

“We wilden ons in eerste instantie richten op het vergroten van het websiteverkeer en het verhogen van zichtbaarheid en merkbekendheid. Na verloop van tijd is onze strategie veranderd naar het primair genereren van meer leads en conversies. Dit omvat actieve sturing op handelingen zoals het aanvragen van een trial, offerte of demo.”

Deze tools zetten we in
zoeKmachine optimalisatie (SEO)
google ads (SEA)
linkedin
we play by the rules
Searchflow heeft ervoor gezorgd dat de aanvragen zijn gestegen met 300%.

“Searchflow heeft ons geholpen door metingen te verrichten en directe toegang te bieden tot ons dashboard met gegevens van Google Analytics en LinkedIn. Hierdoor kunnen we eenvoudig onze doelstellingen evalueren. Ze zijn snel in het schakelen; dankzij maandelijkse overleggen kunnen ze razendsnel aanpassingen maken, nieuwe markten betreden, extra campagnes opzetten en budgetten aanpassen en optimaliseren.

De samenwerking tussen FileCap en Searchflow heeft geleid tot een aantal positieve resultaten. We begonnen met een brede doelgroep, gericht op kleine klanten, en geleidelijk zijn we gegroeid naar middelgrote en grote klanten. Binnen één jaar tijd zijn onze aanvragen gestegen met 300%.”

Jullie ervaring met Searchflow

Meedenkend en toegespitst
Concreet
Doelgericht

“Wij bevelen Searchflow zeker aan bij andere bedrijven. We zijn zeer tevreden over jullie flexibiliteit en voortdurende betrokkenheid. De behaalde resultaten zijn goed in verhouding tot de kosten die jullie rekenen.”

Twan praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak