BMW-trekhaken

BMW-trekhaken.nl is onderdeel van Auto Techniek Luttenberg (ATL) en is gespecialiseerd in BMW en MINI. Autotechniek Luttenberg is al meer dan 25 jaar actief in de autobranche. BMW-trekhaken.nl biedt een breed scala aan BMW-trekhaken, voor alle modellen en bouwjaren.

scroll to explore

Auto Techniek Luttenberg wilde hun diensten uitbreiden door een webshop te starten met specifieke BMW onderdelen. Het bedrijf liep echter tegen een aantal problemen aan, waaronder het grote aantal verschillende onderdelen (30.000) en de bijbehorende vragen, tijd en te lage marge. Als gevolg hiervan hebben ze besloten om zich te concentreren op één product: BMW-trekhaken voor alle modellen en bouwjaren.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

“BMW-trekhaken heeft als voornaamste online doelstelling om hun bereik in het hele land te vergroten. Daarnaast willen we ook meer bezoekers aantrekken naar onze webshop en uiteindelijk het stimuleren van een toename in verkopen en offerte aanvragen. Momenteel worden de trekhaken enkel inclusief montage verkocht vanwege groot aantal aanvragen.”

Deze tools zetten we in
WEBSITE DESIGN
WEBSHOP ONTWIKKELING
ONLINE STRATEGIE
we play by the rules
Searchflow heeft een team van ervaren marketingspecialisten om onze online doelstellingen te bereiken.

“De samenwerking met Searchflow is een succes gebleken. Wij hebben onze online doelstellingen weten te bereiken en zijn zeer tevreden over de diensten van Searchflow.

Searchflow heeft BMW-trekhaken.nl geholpen door het optimaliseren van onze webshop voor zoekmachines, een contentmarketingcampagne op te zetten en een social mediastrategie te ontwikkelen. De samenwerking tussen BMW-trekhaken.nl en Searchflow heeft geleid tot zeer positieve resultaten.”

Jullie ervaring met Searchflow

goede communicatie
eerlijk advies
goed resultaat

“Wij raden Searchflow aan. Via een relatie zijn wij in contact gekomen met Searchflow en wij zijn zeer tevreden over de diensten van Searchflow met daarbij de resultaten die zij hebben behaald. Inmiddels wordt onze werkplaats steeds meer gevuld met het monteren van (elektrische) trekhaken. Verder zijn we ook bezig om de organisatie nog meer uit te breiden met andere relevante producten voor BMW eigenaren.”

Twan praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak