Beschermhoesshop

BeschermhoesshopSchutzhuellenshop is dé plek voor hoogwaardige hoezen voor tuinmeubelen. Hun specialiteit ligt in het leveren van op maat gemaakte hoezen, zelfs voor objecten met unieke afmetingen. Met een garantieperiode van 2 jaar, snelle verzending en communicatie, streven ze naar de perfecte bescherming voor al uw tuinmeubilair.

scroll to explore

Beschermhoesshop staat in de markt voor tuinmeubelhoezen tegenover talloze concurrenten die zich snel ontwikkelen op het gebied van webshops, SEO/SEA en sociale media. Door te investeren in onze online marketing behouden we een opvallend sterke aanwezigheid op het internet.

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

“We wilden een goed functionerende webshop waar onze sterke punten opvallen en duidelijk worden weergegeven in zoekmachines. We streven ernaar om ons te onderscheiden en uiteindelijk willen we dat klanten onze webshop vinden en overgaan tot aankoop, wat mogelijk wordt gemaakt door goede vindbaarheid.”

Deze tools zetten we in
SEO
SEA
ONLINE STRATEGIE
we play by the rules
Searchflow zorgt met snelle communicatie en terugkerende meetings voor een aanzienlijke online verbetering.

“De samenwerking tussen Searchflow en Beschermhoesshop / Schutzhuellenshop heeft geleid tot een aantal positieve resultaten.

Het meedenken, de kwartaal meetings en de maandelijkse analyses van de resultaten met Searchflow hebben een waardevolle toevoeging gevormd waar we enorm van hebben geprofiteerd. Door gezamenlijk het consumentengedrag online nauwlettend te volgen, werd ook duidelijk een verbetering in de resultaten zichtbaar. ”

Jullie ervaring met Searchflow

Goede communicatie
Maandelijkse inzichten
Goed resultaat
Beschermhoesshop

“Wij raden Searchflow zeker aan voor andere bedrijven. We zijn zeer tevreden over de goede, snelle communicatie en de kwartaal meetings. De heldere inzichten helpen ons beter begrijpen hoe we ervoor staan. Hierdoor zien we positieve veranderingen in onze online resultaten, iets waar we trots op zijn en wat te danken is aan onze samenwerking met Searchflow.”

Twan praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak