Allesvoorverswinkels

Allesvoorverswinkels is een groothandel in benodigdheden voor de versbranche en de horeca, voornamelijk op het gebied van verpakkingen. Daarnaast bieden zij ook een compleet assortiment messen, reclame- en etalagemateriaal en keukengerei aan. Jaarlijks leveren zij rond de feestdagen ook vele kerstpakketdozen met verpakkingsmateriaal. 

scroll to explore

Allesvoorverswinkels had als doel om middels de inzet van online marketing de online omzet te verhogen en order volume te stimuleren . Een belangrijke vraag die ze zichzelf daarbij stelden was; hoe kies je de juiste partner die je daarbij gaat helpen? Na gesprekken met diverse online marketing bureaus hebben zij gekozen voor een samenwerking met Searchflow, waarbij wij in het voortraject een duidelijk plan van aanpak hadden opgesteld om de online omzet doelstellingen te realiseren. 

doelstelling

Wat wilden jullie bereiken

“Voor de eerste 5 jaar lag onze focus op één helder doel: het verhogen van de omzet en het stimuleren van order volume, gezien we destijds vanaf nul begonnen. Met 2018 als startpunt, hebben we onze focus nu gericht op rendementsverbetering.”

Deze tools zetten we in
SEO
SEA
ONLINE STRATEGIE
we play by the rules
Searchflow heeft een nuchtere kijk op zaken en hebben geen gladde praatjes.

“Searchflow heeft ons geholpen met het bereiken van onze doelstellingen. Ze hebben zowel SEO als SEA ingezet om zoveel mogelijk omzet te genereren. Daarnaast hebben ze ons ook geadviseerd en begeleid in het gebruik maken van SEA tools als Producthero voor het verlagen van de CPC kosten aan Shopping advertenties.

De samenwerking tussen Allesvoorverswinkels en Searchflow heeft geleid tot een aantal positieve resultaten. Het heeft in de loop der jaren een omzet opgebouwd die we zonder hulp onmogelijk hadden gegeneerd. Inmiddels is de omzet stabiel en is de strategie gewijzigd naar het realiseren van rendement.”

Jullie ervaring met Searchflow

Snel reageren
Nuchtere & duidelijke aanpak
Korte lijnen

“Wij raden Searchflow zeker aan! We zijn zeer tevreden over de diensten van Searchflow met daarbij de resultaten die zij hebben behaald. De organisatie heeft laten zien dat zij zowel kunnen sturen op omzet maximalisatie als het sturen op winstgevendheid. “

Twan praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak