fbpx
Onze partners raten ons met een 9,5 op de Feedbackcompany

Promoot je beursbezoek online

Twan Ophof
|
Leestijd: 2 minuten
scroll to explore

Onlangs hielpen we een klant hun beursbezoek online te promoten. Met een creatieve online strategie bereikten we tienduizenden potentiële klanten en genereerden we honderden websitebezoekers. Lees hier hoe we dit deden en hoe jij dit ook kunt toepassen voor jouw beursdeelname!

De uitdaging om duizenden beursbezoekers te targeten

Onze klant wilde meer aandacht genereren voor hun stand op de beurs. De beurs trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit heel Nederland, dus het was belangrijk om een doelgroepgerichte online strategie te ontwikkelen om al deze bezoekers te targeten. Na een brainstormsessie met de klant, is besloten om naast zichtbaarheid op de beurs zelf, ook online zichtbaarheid te realiseren voor hun beursstand.

 

Onze campagne aanpak

We besloten om twee online campagnes te lanceren:

Zoekcampagne

 • We voerden een uitgebreide zoekwoordenanalyse uit om te bepalen op welke zoekwoorden we moesten adverteren.
 • We maakten pakkende advertenties die gericht waren op de beursnaam, de diensten van de klant en de locatie van de beurs.
 • We gebruikten ad extensions om extra informatie te tonen, zoals de beursdata, de standnummer en een link naar de website van de klant.

 

Displaycampagne

 • We richtten ons op mensen die zich in de buurt van het beursgebouw bevonden.
 • We gebruikten banners met aantrekkelijke visuals en een duidelijke call to action.
 • We maakten gebruik van retargeting om mensen te bereiken die al eerder de website van de klant hadden bezocht.

 

De resultaten

De online campagnes waren een groot succes! We bereikten meer dan vijftigduizend potentiële klanten met onze advertenties en genereerden honderden websitebezoekers. Hoewel we niet exact konden meten hoeveel extra standbezoekers het opleverde, was het duidelijk een geslaagde actie. Zowel de klant als wij zijn erg tevreden met de resultaten!

 

Conclusie

Door online te adverteren, vergroot je de zichtbaarheid van jouw beursstand en trek je meer potentiële klanten aan. Neem contact op met Searchflow en laat ons je helpen met een succesvolle online beurscampagne!

Thom praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak

Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies?

Ben jij toe aan de volgende stap met je bedrijf? Je website laten maken is dan niets minder dan een logisch besluit. Met Searchflow als jouw partner zorgen we ervoor dat jouw wens wordt waargemaakt, maar wel met een kritische blik. Zo behalen we samen het mooiste resultaat. Neem contact met ons op en we proberen zo snel mogelijk met jou in contact te komen om deze samenwerking te starten! 

  Wij helpen je graag verder!

  Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies?

   Onze partners raten ons met een 9,5 op de Feedbackcompany