Zoekmachine adverteren (Google AdWords)

Met wereldwijd meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten per dag is het niet de vraag óf betaald adverteren in Google zinvol is, maar eerder wat de beste strategie is voor jouw bedrijf en met welk budget.

Google AdWords

Bereik de juiste doelgroep op het juiste moment

Iedereen kan een Google AdWords campagne opzetten, maar het ontwikkelen van een AdWords campagne die resultaat levert vereist onderzoek, analyse en een nodige dosis aan ervaring.

Een vermelding in de top resultaten van Google is een uitstekende manier om het verkeer naar jouw website te vergroten. Om dit te realiseren door middel van bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie heb je focus, tijd en geduld nodig. Maar wat als je vandaag nog gezien moet worden op internet?

Door de inzet van Google AdWords ben je in principe direct bij jouw doelgroep zichtbaar op de eerste pagina van Google. Naast het genereren van direct verkeer op jouw website, is de inzet van Google AdWords zeer gericht. Jouw advertenties worden bijvoorbeeld alleen weergegeven aan bezoekers die zoeken op de zoekwoorden die jij selecteert en in de plaatsen/ regio’s die je target. Met Google AdWords heb je volledige controle over de woorden waarop je adverteert, waar en wanneer advertenties te zien moeten zijn en vooral het budget.

Zoekmachine adverteren | Searchflow

Geen vaste pakketten, geen contracten!

Wij leveren maatwerk vanuit jouw unieke behoeften en doelstellingen. Nieuwsgierig?

KLANTEN OVER SEARCHFLOW

Wij doen er alles aan om onze klanten te laten groeien, dat is onze motivatie. Iedere dag opnieuw en gelukkig met succes!


Spacer


Spacer

Google AdWords | Zoekmachine adverteren | Searchflow

Doorlopende Google AdWords optimalisatie

Wij ontwikkelen geen Google AdWords campagnes om deze vervolgens te vergeten. Wij optimaliseren jouw campagnes doorlopend, zodat we campagnes kunnen leveren die op hun top draaien, met het beste rendement.

  • Wij testen advertenties doorlopend. Ons team controleert voortdurend de effectiviteit van advertenties, om te zorgen voor de best mogelijke prestaties. Voor ons ligt de lat nooit hoog genoeg.
  • Wij spelen in op bezoekerstrends en ontwikkelingen. Het gedrag van bezoekers kan ons helpen om te bepalen hoe wij advertenties en campagnes kunnen optimaliseren.
  • Wij houden prestaties van zoekwoorden nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat jouw budget zo effectief mogelijk wordt ingezet.

Wat maakt onze Google AdWords dienstverlening anders?

Wanneer je in Google zoekt op bijvoorbeeld “Google AdWords bureau”, dan kom je ongetwijfeld honderden resultaten tegen. Honderden resultaten van online marketing bureaus die claimen de beste Google AdWords campagnes te kunnen ontwikkelen met het beste rendement. We weten echter zeker dat veel van deze bureaus onder gekwalificeerd zijn, de behoeften van jouw bedrijf niet begrijpen of geen positieve resultaten kunnen realiseren.

Helaas vertrouwen veel van deze ‘experts’ op technologie, automatisering en vaste Google AdWords pakketten van lage kwaliteit. De veranderingen in deze wereld gaan echter zo snel, dat ze recht voor je ogen veranderen. Tactieken en strategieën van gisteren kunnen morgen al niet meer effectief zijn.

Automatisering en technologie begrijpen jouw unieke behoeften niet. Je hebt een partner nodig die gebruikt maakt van bewezen effectieve maatwerk strategieën en die begrijpt welke factoren jouw bedrijf uniek maken. Wij zijn niet dat typische online marketing bureau.

  • Handmatige biedingen: bij Searchflow stellen wij alle biedingen handmatig in (vrij uniek in dit geautomatiseerde landschap);
  • Geen vaste gestandaardiseerde pakketten: wij ontwikkelen unieke strategieën, volledig afgestemd op jouw bedrijf.
  • Betrokkenheid: wij nemen de tijd om jouw bedrijf en producten/ diensten te leren kennen.
  • Wij houden van rendement: misschien wel het grootste verschil in de manier waarop wij betaalde campagnes beheren, in vergelijking tot andere online marketing bureaus, is dat wij ons uitsluitend richten op het genereren van rendement uit jouw campagnes. Als jouw bedrijf (direct of indirect) geen geld verdient met de inzet van Google AdWords, wat is dan het nut?
  • Gecertificeerde experts: jouw account wordt beheert door gecertificeerde specialisten met jarenlange praktijkervaring. Wij weten wat er voor nodig is om succesvolle campagnes te draaien.

Google Premier Partner

Searchflow is een gecertificeerd Google Premier Partner. Wat betekent deze kwalificatie? Dat laten we Google graag zelf uitleggen: “Google Partners zijn online marketing bureaus die Google vertrouwt.

De Google Premier Partner badge erkent online marketing bureaus die uitblinken in de diensten van Google. Google Premier Partners zijn gezonde bedrijven met tevreden klanten en maken gebruik van de ‘best practices’ van Google.”

Haal jij het maximale uit Google AdWords?

Ben jij niet tevreden over de prestaties van jouw Google AdWords campagnes? Heb je het gevoel dat je onnodig geld uitgeeft aan advertenties met minimaal resultaat?

Laat jouw AdWords campagnes vrijblijvend door analyseren door de AdWords specialisten van Searchflow.

Vul de velden hiernaast in, accepteer onze uitnodiging en wij nemen binnen twee dagen contact met je op voor een toelichting van onze analyse van jouw campagnes.