Webshop ontwikkeling

Online verkopen met een webshop, dat gebeurt tegenwoordig op grote schaal. Wil jij jouw verkopen een boost geven? Dan mag een goed ingerichte en goed werkende webshop niet ontbreken. Wil jij een webshop laten ontwikkelen of wil jij jouw webshop opnieuw ontwikkelen en verbeteren? Laat ons samen met jou een goed gestylede, maar ook een goed vindbare webshop ontwikkelen! Onze specialisten vertellen graag meer over de mogelijkheden!

Webshop ontwikkeling bij Searchflow

Webshop ontwikkelen in
drie verschillende stappen

1. Wireframe design

Samen met jou gaan we een idee uitwerken en maken wij ons plan duidelijk in een wireframe. Hierdoor wordt jouw te ontwikkelen webshop tastbaar en bieden wij een interactief prototype. In deze fase wordt er aandacht besteed aan de opbouw van de webshop. Hiermee zorgen we ervoor dat de belangrijkste functies en elementen op de juiste plekken staan. Hierdoor kunnen we zien of alles in de webshop zit, maar vooral of het een duidelijke en gebruiksvriendelijke opzet is. Dankzij dit prototype krijgt jouw webshop vorm, maar is er ook ruimte om diverse zaken aan te passen en te verplaatsen om zo een perfecte webshop te ontwikkelen.

Webshop ontwikkeling

2. Visual design

Binnen de tweede fase van het proces gaan wij aan de slag met het visual design. Hier wordt het opgestelde wireframe uitgewerkt en krijgt jouw webshop een echte uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan de kleurstellingen die duidelijk worden, de sfeer op de verschillende pagina’s en alle elementen komen goed tot hun recht. Daarnaast wordt deze stap in meerdere fases afgestemd met jou en is de webshop ook tussentijds in te zien. Door korte lijntjes tussen jou en Searchflow kunnen wij er samen voor zorgen dat de webshop er straks goed uitziet, maar ook voldoet aan alle wensen.

3. Technische realisatie

Ben jij akkoord met met het visuele design? Dan gaan we over tot de technische realisatie van de webshop. Hierbij wordt het visuele design één op één nagebouwd, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Is jouw webshop ontwikkeld, maar bevalt een onderdeel toch niet helemaal of valt er toch een pagina weg en zijn jullie daar later pas achter gekomen? Dan kunnen we dit uiteraard nog aanpassen. Want wij gaan door tot jij tevreden bent!

Waarom Searchflow?
HET IS LEUK OM
MET ONS TE WERKEN

Iedereen op één lijn brengen rond een gedeeld doel.

WIJ BEPALEN
ONS SUCCES

Langetermijndoelen definiëren en kortetermijndoelen vastleggen om te ondersteunen

HECHTEN WAARDE
AAN COMMUNICATIE

Jouw bedrijf helpen meer bestendig te zijn omdat je op de lange termijn denkt

neem vrijblijvend contact op

Laten we samenwerken en een pakkende webshop ontwikkelen!

Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe webshop aansluit bij de online marketing, om hiermee de vindbaarheid te optimaliseren, is onze werkwijze gebaseerd op drie spelregels: Ambitie, Techniek en Synergie. Daarmee zorgen wij dat onze klanten zich begrepen voelen, maar ook een glimlach op het gezicht krijgen van de ontwikkelde webshop. Searchflow wil online resultaat behalen met een offline connectie. We gaan graag het dialoog met je aan, waardoor je ons meer kunt zien als een verlengstuk van jouw bedrijf.

We play by the rules

Effectieve online marketing middelen

Wij kijken graag samen welke diensten het beste aansluiten bij jouw wensen en ambities. We verkopen dan ook geen diensten waar jij én wij uiteindelijk niet tevreden over zijn.

"Al jarenlang ondersteunt Searchflow ons op gebied van online vindbaarheid. Samen zorgen we elk jaar voor een nieuwe groei."Bekijk case
''Bezoekers kunnen nu moeiteloos vinden wat ze zoeken, of het nu gaat om informatie over attracties, openingstijden, toegangsprijzen of speciale evenementen.''Bekijk case
"Searchflow is duidelijk van A tot Z en dat zag ik bij andere ontwikkelaars niet."Bekijk case
''Searchflow heeft ervoor gezorgd dat het aantal bezoekers op de site enorm zijn gegroeid, en dat is te danken aan onze samenwerking met Searchflow.''Bekijk case
''Searchflow communiceert heel soepel en snel, en daarnaast biedt Searchflow een totaalpakket.''Bekijk case
cases
Voorbeelden
van onze
klanten
Remco praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak