Conversie verhogen

Wil jij het aantal conversies verhogen op jouw website of webshop? Wij analyseren je huidige website en komen met een verbeterplan, waarna we het ook gaan uitvoeren. Een groei van 0,2% conversieratio kan al snel een bestelling per dag extra betekenen, wat resulteert in honderden extra bestellingen op jaarbasis. Analyseer daarom het websitegedrag van je bezoekers en maak het ze gemakkelijker!

Verhoog het aantal leads/bestellingen met conversie optimalisatie

Vaak zien we dat een website na lancering stilstaat. Er worden geen aanpassingen meer gedaan, terwijl juist dan het optimaliseren moet beginnen. Werkt de site namelijk wel zoals je had gedacht? Kan de bezoeker vinden wat hij/zij zoekt, is het plaatsen van een bestelling logisch etc. Met conversie optimalisatie achterhalen we knelpunten en zorgen we ervoor dat meer bezoekers overgaan tot een aankoop of contactmoment! 

conversie optimalisatie bureau

Startpunt
Het startpunt voor conversie optimalisatie is een data analyse o.b.v. je huidige websitebezoekers. We analyseren welke pagina’s je bezoekers doorlopen voordat ze overgaan tot een aankoop of lead aanvraag. Met behulp van Hotjar zien we exact hoe bezoekers navigeren en waar ze afhaken.

 

 

Verbeterplan
Als eenmaal de knelpunten in kaart zijn gebracht, maken we een verbeterplan. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat meer bezoekers overgaan tot conversie? 

Experimenteren / A-B testing
Om de strategie kracht bij te zetten is het uitvoeren van het verbeterplan erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat er website aanpassingen worden gemaakt en een A-B test wordt uitgevoerd. Gedurende de test zien we of het verbeterplan daadwerkelijk het gewenste effect heeft.

 

Website aanpassing doorvoeren
Zodra het experiment is afgerond, voeren we de wijzigingen (in overleg) definitief door op de website. Het aantal conversies zal nu dagelijks toenemen en we beginnen het proces weer opnieuw bij het analyseren van de data.

Waarom Searchflow?
goede communicatie

Door goede communicatie zorgen we ervoor dat iedereen op één lijn zit rond een gedeeld doel

resultaat-gericht

Bij Searchflow geloven we in meetbare resultaten

nuchtere & duidelijke aanpak

Door open en eerlijk te communiceren zorgen we voor aanpak dat past bij jouw organisatie

neem vrijblijvend contact op

Breng jouw website naar the next level met Searchflow

Inmiddels hebben we al ruim tien jaar ervaring met conversie optimalisatie en hebben we al talloze klanten goed geholpen in het verhogen van hun conversies. We weten daarom precies wat the best practices zijn en hoe we ook jouw website beter kunnen laten converteren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Zij geven graag antwoord op al je vragen! Ga je liever persoonlijk met ons in gesprek? Dat kan natuurlijk ook. Kom gerust eens langs bij ons kantoor in Almelo!

cases
Samenwerkingen om trots op te zijn
Dankzij voortdurende finetuning communiceren we effectiever met een breder publiek en verbeteren we onze conversie aanzienlijk
Bij Activity International bieden we unieke buitenlandse ervaringen met maatschappelijke impact, waarbij je andere culturen ontdekt en kwaliteit, zekerheid en vrijheid ervaart. Onze persoonlijke aanpak en focus op tussenjaarreizen maken jouw ervaring onvergetelijk.
De wens is een goed functionerende webshop waar onze sterke punten opvallen en duidelijk worden weergegeven in zoekmachines
Beschermhoesshop / Schutzhuellenshop, is dé bestemming voor hoogwaardige op maat gemaakte hoezen voor tuinmeubelen. We streven naar de perfecte bescherming voor elk tuinmeubelstuk. Met een garantie van 2 jaar, snelle verzending en efficiënte communicatie.
We streven naar een kwaliteitsverbetering van onze online content en consistentie van social media posts
Kuiper Holland is met een ervaring van meer dan 70 jaar dé leverancier van hoogwaardige interieurplaten voor vooraanstaande Europese interieurontwikkelaars. Hun expertise ligt in de ontwikkeling van hoogwaardig fineer en het plakken van technische plaatmaterialen.
Onze focus ligt op het verhogen van de omzet en het stimuleren van de order volume, gezien we vanaf nul beginnen
Allesvoorverswinkels is een groothandel die zich specialiseert in benodigdheden voor de versbranche en de horeca, voornamelijk op het gebied van verpakkingen. Daarnaast bieden zij ook een compleet assortiment messen, reclame- en etalagemateriaal en keukengerij aan.
Ons voornaamste doelstelling is het online bereik in het hele land te vergroten
BMW-trekhaken.nl is een webshop dat BMW-trekhaken verkoopt en monteert. De overkoepelende organisatie Autotechniek Luttenberg is in de regio bekend als BMW & MINI Specialist.
Onze online marketingactiviteiten willen we professionaliseren omdat we geen fulltime marketeer in dienst hebben
Jopa Racing Products is een groothandel in motorkleding en accessoires. Rusty Stitches is het private label van Jopa Racing Products. Het merk staat bekend om zijn betaalbare en kwalitatieve motorkleding.
plan vrijbijvend een afspraak in

Let’s play by the rules!

Onze services gaan verder dan het binnenhalen van nieuwe websitebezoekers. Wij zorgen ervoor dat de klant jouw website vindt, zich begrepen voelt, verrast wordt en uiteindelijk overgaat op aankoop.

Bij Searchflow geloven wij erin dat online resultaat het gevolg is van een offline connectie. Door samen regelmatig in gesprek te gaan en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf, kunnen wij onze diensten optimaal inzetten. Op deze manier halen we het maximale resultaat uit de de campagnes en jouw website.

Roderick praat je graag bij!Vanuit daar kunnen wij de stap naar de online wereld beter faciliteren en raken we samen in de flow naar jouw online resultaat!maak een afspraak