Webshop ontwikkeling

Aantrekkelijke webshops, geschikt voor desktop en mobiel die zorgen voor meer conversie. Wij ontwikkelen webshops voor een perfecte gebruikerservaring met het oog op marketingdoeleinden.

Webshop ontwikkeling

In tijden waar veel producten online worden gekocht is een goede webshop onmisbaar. Als potentiële klanten een lange weg moeten afleggen om jouw producten te bestellen, bestaat er de kans dat ze snel zullen afhaken en je hierdoor omzet misloopt. Wanneer je wilt beginnen met het online verkopen van producten óf je huidige webshop wilt upgraden, ben je bij Searchflow aan het juiste adres.

Searchflow beschikt over ruime ervaring op het gebied van webshop ontwikkeling. Wij bouwen webshops van hoogwaardige kwaliteit, geschikt voor desktop, mobiel en tablet. Daarnaast ontwikkelen wij maatwerk oplossingen gericht op vormgeving, conversie en zoekoptimalisatie. Wij beschikken over een team van specialisten die jouw webshop van A tot Z naar een hoger niveau tillen.

Webshop ontwikkeling | Searchflow

Geïnteresseerd in een webshop die converteert?

Wij ontwikkelen responsive webshops die presteren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

KLANTEN OVER SEARCHFLOW

Wij doen er alles aan om onze klanten te laten groeien, dat is onze motivatie. Iedere dag opnieuw en gelukkig met succes!


Spacer


Spacer

Webshop partners | CMS systemen | Searchflow

Ontwikkeling met oog op marketing

Met een goed ogende webshop alleen ben je er nog niet. Je wilt dat potentiële klanten eenvoudig in de webshop kunnen navigeren en binnen een paar klikken jouw producten kunnen bestellen. Daarnaast draagt een hoge plek in Google bij aan meer websitebezoekers en een hogere omzet.

Wij ontwikkelen webshops vanuit het marketingoogpunt. Vanaf het moment dat onze specialisten beginnen te bouwen, wordt er rekening gehouden met de zoekwoorden op de pagina (zoekoptimalisatie) en de elementen voor conversie (conversieoptimalisatie). Op deze manier leveren wij webshops die goed presteren op het gebied van websiteverkeer, conversie en leads.

Ruime specialisaties in verschillende CMS-systemen

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van webshops in WordPress, Magento, Prestashop en Lightspeed. Om te bekijken welk CMS-systeem het best aansluit bij jouw wensen, zullen we altijd eerst met elkaar in gesprek gaan om de ideeën te bespreken. Wanneer we een goed beeld hebben van jouw wensen komen wij met een passend advies en ontwerp.

Wij garanderen een webshop, die naast desktop, ook geoptimaliseerd is voor mobiel en tablet. Het maakt niet uit op welk apparaat de webshop wordt bezocht, wij zorgen ervoor dat elke bezoeker de perfecte gebruikerservaring heeft in jouw webshop.

Enkele webshops die wij hebben ontwikkeld

Benieuwd naar meer referenties? Neem dan contact met ons op!

Webshop ontwikkeling Tackerplein.nl | Searchflow
Webshop ontwikkeling Voordeeltafels.nl | Searchflow
Webshop ontwikkeling BaKblade | Searchflow