Website analyse

Op welke wijze kan data waardevol zijn voor jouw marketing strategie? Hoe kan data ervoor zorgen dat jouw bedrijf meer rendement draait? En hoe kan data jouw bedrijf geld besparen? Dat is waar wij in beeld komen!

Website analyse

Data- en statistieken omzetten in waardevolle beslissingen

Wat kun je precies leren van de data- en statistieken van jouw website? Ons team van specialisten duikt graag in jouw Analytics account om er zeker van te zijn dat data op de juiste en meest efficiënte wijze wordt gemeten. Deze data kunnen wij gebruiken voor het maken van noodzakelijke beslissingen en optimalisaties.

Ruim 72% van alle websites maakt momenteel gebruik van Google Analytics. Bij Searchflow hebben wij deze keuze ook gemaakt en gebruiken wij Google Analytics voor al onze klanten. Onze online marketing professionals zijn Google Analytics gecertificeerd en zijn in staat het maximale uit jouw data te halen.

Waarom is het verkeer op mijn website afgenomen? Wat veroorzaakt de plotselinge groei in organische bezoekers? Hoe kan ik de echte impact van Social Media meten? Searchflow helpt graag bij het beantwoorden van deze vragen!

Website analyse | Searchflow Online Marketing

Data van jouw website laten analyseren?

Wij maken graag tijd voor het analyseren van jouw website data- en statistieken

KLANTEN OVER SEARCHFLOW

Wij doen er alles aan om onze klanten te laten groeien, dat is onze motivatie. Iedere dag opnieuw en gelukkig met succes!


Spacer


Spacer

Google Analytics analyse | Searchflow

Jouw bedrijf heeft Google Analytics nodig

Bij Searchflow beginnen alle samenwerkingen met een uitvoerige Google Analytics check. Dit geldt voor bedrijven van iedere omvang; groot of klein. Hoe groot of klein jouw marketing budget ook is, jij hebt recht op betrouwbare data en jouw producten en diensten vragen er om.

Draait er momenteel nog geen Google Analytics achter jouw website? Ons team helpt graag bij de installatie en implementatie van een nieuwe Google- Analytics account. Wij zorgen ervoor dat het Analytics account op de juiste manier wordt geconfigureerd, zodat jij de meest waardevolle data voor jouw bedrijfsdoelstellingen kunt meten en gebruiken.

Beschik je wel over een Google Analytics account maar heb je het gevoel dat je er nog niet het maximale uit weet te halen? Wij helpen graag bij het vaststellen van jouw data doelstellingen. Wij kunnen bestaande gegevens interpreteren, waardevolle aanbevelingen doen voor jouw marketing of website op basis van de data, op maat gemaakte rapportages instellen, conversiemeting integreren en meer.