Stage lopen bij Searchflow?

Proactief, creatief, passie voor online marketing en op zoek naar stage of afstudeerplaats? Dan ben jij de student die wij zoeken!

Kom jij ons team versterken?

Als full service online marketingbureau zijn we altijd op zoek naar leergierige, ondernemende en creatieve studenten die samen met ons het online rendement van onze klanten wil verbeteren. Door te werken aan diverse marketing campagnes, het volgen van interne trainingen en met collega’s die je overal bij betrekken heb jij de mogelijkheid om uit te groeien tot een echte online marketeer.

Zie jij jezelf al stage lopen of afstuderen bij Searchflow? Neem contact met ons op of solliciteer op één van onze openstaande vacatures!

MARKETING- EN COMMUNICATIE HBO (STAGE - AFSTUDEREN)

Ben jij een Creatieve en ambitieuze student?

ONLINE MARKETING HBO (STAGE - AFSTUDEREN)

Ben jij een student met passie voor marketing?

ONLINE MARKETING MBO (STAGE)

Ben jij een Leergierige en gedreven Mbo Student?

Kom stage lopen bij Searchflow

Wij zijn een team van online specialisten met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing . Door het combineren van onze ervaring en de drang om altijd één stap vooruit te lopen, maken wij onze klanten succesvoller in deze concurrerende digitale wereld.

Geen passende vacature?

Wij staan open voor iedereen die ons team wil versterken.

Zit er op dit moment geen passende afstudeer of stageplaats voor je bij? Matchen de huidige vacatures niet bij jou opleiding? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. We luisteren graag naar jou verhaal, staan altijd open voor nieuwe creatieve ideeën en denken graag met je mee!

Stuur een mail, bel ons of laat hier je cv achter. Wij komen graag in contact met jou!

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen, zoals omschreven in onze privacy policy.

SBB
roc v twente logo
Windesheim
Saxion

Wat kan je nog meer van ons verwachten?

Searchflow heeft jarenlange ervaring in het opleiden en begeleiden van stagiaires. Bij ons zal je naast het opdoen van online marketing kennis en ervaring in het werkveld, ook op persoonlijk vlak ontwikkelen als stagiaire. Dit is een aspect waar wij veel waarde aan hechten als stagebedrijf.

Naast een waardevolle en leerzame stage, zullen er diverse team activiteiten worden georganiseerd, zoals een gezellige weekafsluiter op de vrijdagmiddag!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over een specifieke vacature of in het algemeen over stage lopen bij Searchflow, neem dan contact op met Carmen van Riel of Sanne Bosma via stagelopen@searchflow.nl