Google partner

Searchflow is officieel Google Partner en daar zijn wij trots op! Wat betekent het precies om een Google Partner te zijn en waarom is het beter om samen te werken met een Google Partner?

Google Partner

Google Partners is Google’s programma voor online marketing bureaus en online marketing professionals. Dit Partner- netwerk van Google commercialiseert en ondersteunt Google- oplossingen voor erkende Google Partner bedrijven.

Om de Google Partner badge te verdienen en te behouden moeten wij constant voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitsrichtlijnen op het gebied van Google AdWords, (dynamische) remarketing, Google Shopping, Mobile advertising, Video advertising en Google Analytics. Daarnaast moeten onze marketing professionals ieder jaar opnieuw de nodige certificeringen behalen om volledig up-to-date te blijven.

Wat betekent het om Google Partner te zijn?

Als je iemand betaald voor het beheren van jouw online marketing campagnes, dan wil je natuurlijk zeker weten dat je werkt met een bedrijf dat verstand van zaken heeft. Je wilt het beste rendement uit jouw online marketing campagnes halen en wil dat bezoekers worden omgezet in betalende klanten.

Alleen online marketing bureaus kunnen in aanmerking komen voor een gecertificeerd partnerschap. Dit betekent dat Google een bureau heeft onderzocht en heeft vastgesteld dat het voldoet aan strenge eisen. Door onze gecertificeerde partner status, werken wij rechtstreeks met Google om de beste diensten voor onze klanten aan te kunnen bieden.

WIL JIJ SAMENWERKEN MET EEN GOOGLE PARTNER?

Wij maken graag tijd voor een vrijblijvende kennismaking

Google AdWords | Zoekmachine adverteren | Searchflow

Samenwerken met een Google Partner? De voordelen

Omdat Google rechtstreeks werkt met zijn partners, kunnen wij altijd up-to-date blijven als het gaat om de voortdurend ontwikkelende Google AdWords campagnes. Wanneer er belangrijke ontwikkelingen of wijzigingen plaatsvinden, stelt Google ons daar direct van op de hoogte, zodat wij altijd de eerste zijn om daarop in te kunnen spelen.

Onze professionals zijn daarnaast getraind om de best mogelijke campagnes te kunnen draaien. Door deze intensieve training werken wij zorgvuldiger en kunnen wij kwalitatief hoogwaardige campagnes ontwikkelen en beheren. Daarnaast hebben wij toegang tot het beste en meest professionele ontwikkelingsmateriaal vanuit Google.

Vergeet natuurlijk niet het belangrijkste punt; al deze voordelen zijn er voor onze klanten om van te profiteren.