Online marketing voor
je onderwijsinstelling

Ben je als onderwijsinstelling op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner die je kan helpen bij jouw online marketing strategie? Zoek niet verder! Bij Searchflow zijn we gespecialiseerd in het leveren van uitstekende online marketing diensten voor scholen en onderwijsinstellingen.

Werf meer nieuwe scholieren/studenten met online marketing!

Voor scholen zijn er diverse mogelijkheden voor het werven van studenten. Vaak zien wij vele offline promoties voorbijkomen, rondom de inschrijfperiode. Vergeet echter niet, wat de kracht van het internet is. Vele scholieren zullen eerst online onderzoek doen naar de onderwijsinstelling. Kortom, online marketing is een krachtige manier om de potentiële scholier kennis te laten maken met jouw school. 

Online marketing

Bij Searchflow begrijpen we dat online zichtbaarheid een essentieel onderdeel is voor een succesvolle studenten wervingscampagne. Het stelt je in staat om op een directe en effectieve manier te communiceren met de doelgroep. Wij bieden een breed scala aan diensten aan om te helpen dat jouw doelgroep bekend raakt met je schoolinstelling. 

Deze tools zetten we o.a. in
  • Online marketing Strategie en Planning

Ons ervaren team van experts werkt nauw samen om een op maat gemaakte online marketing strategie te ontwikkelen die past bij jouw school. We analyseren de doelgroep en concurrentie  om een strategie te creëren die online aanwezigheid versterkt, merkbekendheid vergroot en resultaatgerichte campagnes mogelijk maakt. 

  • Creatieve Content

We leveren boeiende en opvallende content voor jouw online campagnes. Onze creatieve tekstschrijvers en grafisch ontwerpers zorgen voor de juiste boodschap en visuele elementen die jouw publiek aanspreken. 

  • Campagnebeheer en Optimalisatie

Ons toegewijde team van campagne beheerders zorgt voor het actieve beheer van uw campagnes. We monitoren de prestaties, optimaliseren de targeting en passen waar nodig aan om de best mogelijke resultaten te behalen.

  • Landingspagina’s

Onze tekstschrijvers creëren hoogwaardige landingspagina’s die ervoor zorgen dat je gevonden wordt op zoekmachines bij relevante zoekwoorden. We begrijpen dat je als onderwijsinstelling gevonden wilt worden wanneer scholieren zoeken naar een onderwijsinstelling bij jou in de buurt.

  • Social Media Beheer

 Ons team zorgt voor het regelmatig bijwerken van profielen op verschillende social media kanalen, waaronder Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Snapchat. We streven naar een positieve interactie met het publiek en optimaliseren kanalen om het bereik en betrokkenheid te vergroten. 

  • Social Media Contentstrategie en Planning

We helpen je bij het ontwikkelen van een contentstrategie dat ervoor zorgt dat de doelgroep bekent raakt met je onderwijsinstelling. We plannen organische berichten zorgvuldig, zodat ze consistent en effectief worden gepresenteerd. 

Waarom Searchflow?

Bij Searchflow hebben we een bewezen staat van dienst als het gaat om het leveren van resultaatgerichte social media diensten. Ons team van professionals combineert creativiteit, strategisch denken en diepgaande kennis van de nieuwste social media trends en platformen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. 

Voordelen van Searchflow

Ervaren team: Ons team bestaat uit experts op het gebied van social media en content creatie. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche en passen deze kennis toe om jouw bedrijf te laten groeien. 

Maatwerk aanpak: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen aan die passen bij de specifieke behoeften en doelstellingen. 

Meetbare resultaten: We geloven in transparantie en meetbare resultaten. 

Durf jij een volgende stap te zetten waardoor je ook online gevonden wordt? Of kan je wel wat hulp gebruiken met jouw huidige online marketing strategie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen jou volledig van de online campagnes tot aan social media waarbij we streven naar het optimale resultaat voor je camping. Vraag vrijblijvend advies aan en wij kijken graag met je mee welke kansen er voor jou te behalen zijn voor jouw school.

praat je graag bij!Social media is een essentieel onderdeel geworden van het bedrijfsleven. Op een directe en effectieve manier communiceren met de doelgroep!maak een afspraak