Het is officieel: Searchflow is Google Premier Partner!

Searchflow is Google Premier Partner
04jul '18

Het is officieel: Searchflow is Google Premier Partner!

Wij kunnen de dag met geen beter nieuws beginnen! Al ons harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen. Searchflow heeft de Google Premier Partner status ontvangen! In onze ogen vergelijkbaar met een gouden olympische medaille, aangezien slechts een klein percentage van alle Google Partners zich weet te bekronen tot Premier Partner.

Het resultaat van hard werken, uitstekende resultaten en superieure kennis- en vaardigheden. De Premier Partner status is een onderscheiding gegeven door Google, die aantoont dat een marketing bureau de expertise en skills heeft om campagnes van de hoogst mogelijke kwaliteit te ontwikkelen en te beheren. Wij zijn trotst op ons hele team die hieraan heeft bijgedragen!

Met Google weet je het natuurlijk nooit zeker, maar er zijn een aantal sleutelfactoren die de reden kunnen zijn voor deze fantastische onderscheiding.

Searchflow is Google Premier Partner

Wij zijn Google AdWords gecertificeerd

Ons team heeft aangetoond over uitstekende vaardigheden van Google AdWords te beschikken door het behalen van alle nodige certificaten. Wij beschikken in totaal over 28 individuele certificeringen.

Google certificeringen Searchflow

Het behalen van deze certificeringen heeft ons niet direct Google Ads. experts gemaakt, maar het heeft ons zeker een duw in de goede richting gegeven. Wij zijn ons blijven ontwikkelen en verbeteren door de kennis die we via de certificeringen leerden in de praktijk toe te passen en de nieuwste mogelijkheden te testen. Alles om onze klanten te voorzien van de best mogelijke service en resultaten.

Wij zijn gefocust op resultaat

Om Google Premier Partner te worden is het behalen van de nodige certificeringen niet voldoende. Het is ook noodzakelijk om een strucurele groei te laten zien met uitstekende campagne prestaties. Dit betekent dat je alleen Google Premier Partner kunt worden door voortdurend succesvolle campagnes te beheren met een focus op resultaat.

Met inmiddels jarenlange ervaring in het ontwikkelen en beheren van succesvolle campagnes in uiteenlopende markten, weten wij wat er voor nodig is om prestaties te verbeteren.

Google Premier Partner

Het behalen van de Google Premier Partner status was niet eenvoudig, maar voor ons een absolute bekroning en bevestiging dat met hard werken, samenwerken, passie en focus alles mogelijk is!

Wij willen al onze klanten ontzettend bedanken voor het vertrouwen in onze diensten. Het bereiken van deze ‘Premier’ status was zonder hen niet mogelijk geweest! Natuurlijk ook een dikke pluim voor ons hele team dat iedere dag weer keihard werkt aan het succes van onze klanten!

Samenwerken met een Google Premier Partner?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Gerelateerde berichten