Kwalitatieve linkbuilding

Succesvolle linkbuilding vereist een combinatie van ervaren- en talentvolle mensen en praktische, hoogwaardige processen. Als toonaangevende online marketing partner, is dit precies hoe wij de kwaliteit voor onze klanten hoog kunnen houden.

Linkbuilding

Kwaliteit boven kwantiteit in een gestructureerde en transparante werkwijze

Linkbuilding vormt eigenlijk de basis van zoekmachine optimalisatie en is gericht op het opbouwen van vertrouwen, relevantie en autoriteit van een website, doormiddel van kwalitatieve backlinks.

Een backlink is simpel gezegd een verwijzing naar een andere webpagina die een bezoeker kan volgen. Het internet bestaat uit miljarden van dit soort verwijzingen, waardoor het internet is ontstaan zoals wij dat anno 2017 kennen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van linkbuilding?

Wij nemen graag de tijd om te bepalen wat wij voor jou kunnen betekenen

Linkbuilding | Searchflow Online Marketing

Wat doen links en waarom heb ik ze nodig?

Backlinks hebben meer functies dan alleen het verwijzen van bezoekers naar een andere pagina of website. Backlinks hebben namelijk ook zogeheten SEO waarde. Zoekmachines gebruiken links als een manier om de autoriteit en relevantie van pagina’s te beoordelen. De autoriteit wordt bepaald door de hoeveelheid sites die naar jouw website linken, evenals de kwaliteit van deze links.

De relevantie heeft voornamelijk betrekking op de ‘anchor tekst’ (de klikbare tekst van een link) en de inhoud van de content rond deze link. Het verkrijgen van links met hoge autoriteit- en relevantie scores is zeer waardevol voor jouw website.

Dacht je dat linkbuilding achterhaald was?

Hoewel er inderdaad veel discussie en kritiek is geweest omtrent linkbuilding, is het alles behalve achterhaald; slechte linkbuilding is wel achterhaald. Er zijn ongelofelijk veel goede manieren om kwalitatieve backlinks te verkrijgen en de waarde van een website te verbeteren.

Searchflow richt zich uitsluitend op het verkrijgen van kwalitatieve/ relevante en natuurlijk links en vermijd ten alle tijden slechte links, die negatieve effecten kunnen hebben op de prestaties van een website. Door onze unieke en natuurlijke werkwijze zijn wij in staat om solide prestaties te leveren, met een extreem laag risico.

Linkbuilding | Hoger in Google? | Searchflow

KLANTEN OVER SEARCHFLOW

Wij doen er alles aan om onze klanten te laten groeien, dat is onze motivatie. Iedere dag opnieuw en gelukkig met succes!


Spacer


Spacer

Online strategie | Searchflow

Hoe ziet onze werkwijze eruit

Het focussen op de websites die jouw potentiële klant bezoekt is de eerste stap voor kwalitatieve linkbuilding. Ons doel is om in kaart te brengen welke pagina’s jouw doelgroep leest en welke websites zij vertrouwen.

Vanaf dat punt zullen wij onze strategie uitbouwen door het opbouwen van relaties en het verkrijgen van kwalitatieve links. Content speelt daarbij een hele grote rol binnen onze linkbuilding strategie. Het creëren van een natuurlijk linkprofiel zal uiteindelijk zijn vruchten afwerpen in de zoekresultaten van Google. Bij Searchflow is iedere link op natuurlijk wijze tot stand gekomen. Wij doen niks geautomatiseerd en plaatsen geen links op eigen netwerken.

Wij laten jou graag zien hoe wij met linkbuilding jouw doelgroep kunnen benaderen.