Facebook adverteren

Facebook is en blijft ook dit jaar, op WhatsApp na, het meest gebruikte social media platform in Nederland en wordt al lang niet meer alleen door jongeren gebruikt.

FACEBOOK ADVERTEREN

BEREIK EEN GERICHTE GROEP MENSEN OF GA VOOR HET GROTER PUBLIEK

Dagelijks maken 7,5 miljoen Nederlanders gebruik van Facebook. En de mogelijkheden met adverteren op Facebook zijn eindeloos. Of je nu de naamsbekendheid van je bedrijf wilt vergroten, het aantal (online) aankopen wilt verhogen of de likes van je bedrijfspagina wilt verdubbelen, het is allemaal mogelijk met adverteren op Facebook.

Binnen Facebook is er een ruime keuze aan de opzet van een advertentie: enkele afbeeldingen, diavoorstellingen, carrousel advertenties en video’s. Daarnaast is het mogelijk deze advertenties te tonen aan een groot publiek binnen bijvoorbeeld een bepaalde leeftijdscategorie of een specifiek publiek dat vergelijkbare interesses heeft in het onderwerp van jouw bedrijf of website.

Social Media marketing | Searchflow

Interesse in Facebook advertising?

Onze specialisten staan klaar om jouw Facebook campagnes op te tuigen

KLANTEN OVER SEARCHFLOW

Wij doen er alles aan om onze klanten te laten groeien, dat is onze motivatie. Iedere dag opnieuw en gelukkig met succes!


Spacer


Spacer

Remarketing | Searchflow Online Marketing

Facebook remarketing

Wie eerdere websitebezoekers op een zo effectieve manier wil benaderen kan naast Google remarketing ook denken aan de inzet van Facebook remarketing. Daarnaast is het mogelijk om dynamische remarketing op Facebook in te zetten, waarbij artikelen aan eerdere websitebezoekers worden getoond die zij recent op jouw website hebben bekeken. Uit onze ervaring blijkt dat deze campagnes tot uitstekende conversie kunnen leiden en tegen relatief lage kosten per resultaat.